Terim'den operasyon! Hedefteki 4 isim...

Ocak ayına kadar Galatasaray taraftarından sabır isteyen Fatih Terim, koşmayan, mücadele etmeyen ve sorumluluk almayan oyuncularını önce kulübeye çekecek daha sonra da satışına izin verecek.

Terim'den operasyon! Hedefteki 4 isim...
Terim'den operasyon! Hedefteki 4 isim...
GİRİŞ 07.10.2019 10:01 GÜNCELLEME 07.10.2019 10:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ankara'da Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da skordan çok sergilenmeyen futbol ve mücadele ön plana çıktı. Ki bu duruma isyan edenlerin başında da teknik direktör Fatih Terim geliyordu.

 

 

Tecrübeli teknik adam basın toplantısının büyük bir bölümünü oyuncularına ayırdı... Ve çok net mesajları vardı. Sözlerini hatırlatalım ve sonrasındaki planı anlatalım... "Sadece istemekle olmuyor. Bugün biz sadece istedik ama bazıların istediğini de pek sanmıyorum" diyen Terim, değişim düşüncesiyle ilgili de "Yakında hepsini görürsünüz. Benim oyuncularıma yakışmadı. Ocak ayına kadar Galatasaray da bu sabrı gösterecek" demişti.

Feghouli'ye dikkat

 

 

Peki sahada kimler vardı ve Terim'in işaret ettiği oyuncular kimlerdi? Kaleci Muslera'nın her maçta maçın adamı olduğu aşikar! Nagatomo disiplinli iyi çalışıyor ama hücumda üretkenliği yok.

Nzonzi, Andone ve Babel yeni transferler. Geriye kimler kalıyor? Mariano, Donk (ki Terim'in jokeri ve çok güvendiği isim), Belhanda, Feghouli. Bu oyuncular içerisinde de öncelikli olarak ön plana çıkan oyuncu kenara alınmasına da tavır koyan Feghouli... Geçen sezon şampiyonluğun mimarı olan oyuncudaki düşüş dikkat çekici. Ancak Terim'in işaret ettiği sadece bir kişi değil. Performansa dayalı Belhanda, Nagatomo ve Mariano da operasyona uğrayabilir.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 15
  • Murad 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın kadrosunda sıkıntı yok. Hocasız bu kadar oynayabiliyorlar. Taktik ve teknik manada hiç maç seyredemezsiniz. Herkes kendi yeteneğiyle oynuyordu. Ama nereye kadar!!
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    HERŞEYDEN ÖNCE HOCA DEĞİŞMELİ,, BU TRANFERLERİ KİM YAPTI KİM KURDU TAKIMI,, GEÇEN YIL DİAGNEYİ ALDIRDIN 13 MİLYONU ÇAKTIN GS YE,, HİÇMİ İZLEMEDİN,, ADEM,, JİMİ,, ŞENER,, BABEL,, HEPSİ SKANDALDIR,, ALT YAPINDA BUNLAR GİBİ OYNAYACAK HİÇMİ GENÇ YOK,, YADA VARDA CESARETİNMİ YOk
    Cevapla
  • iskender temel 4 yıl önce Şikayet Et
    belhanda,mariano, nagatomo ve tabiki feguli hocam bunları salla gitsin yeterince şans verdin bitik hepsi.Babeli biraz dinlendir en az bir ay.Bunların yerine kim oynucak adam çok sayıyım.seri, Ömer Bayram,leminia , dönüşte kesinlikle linnes,yunus ,altay,alt yapıdan bir kişi daha çıkar hocam güven türk topçularına...
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Miadın doldu. Çeşmeye yerleş.
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocayı satanı biz de satarız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle