Terim: Hepinizle tek tek gurur duydum

Fatih Terim'in oyuncularıyla yaptığı konuşmada, "PSG maçındaki mücadeleyi sezonun geri kalanında da istiyorum" dediği öğrenildi.

Terim: Hepinizle tek tek gurur duydum
Terim: Hepinizle tek tek gurur duydum
GİRİŞ 04.10.2019 12:37 GÜNCELLEME 04.10.2019 12:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSG'ye tek golle kaybedilen Şampiyonlar Ligi maçını bir kırılma noktası olarak görüyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, Gençlerbirliği deplasmanı öncesi yapılan ilk antrenmanda öğrencileriyle bir konuşma gerçekleştirdi.

PSG maçında ortaya konan mücadeleden çok memnun olduğunu dile getiren Terim'in, "Hepinizle tek tek gurur duydum. Haftalar ilerledikçe neler yapacağınızı şimdiden gösterdiniz. Aynı mücadeleyi ve isteği sizden sezonun geri kalanında da bekliyorum" ifadelerini kullandığı bildirildi.

CEZASI BİTTİ

Fatih hoca, puan açısından geride kalsalar da Süper Lig yarışında da iddialı. 4 maçtan 3'e düşürülen cezası biten Terim, Gençlerbirliği deplasmanında kulübedeki yerini alacak. Ayrıca yaz döneminde birlikte çalışamayan futbolcuların uyum ve performans seviyesinin her geçen hafta yükseleceğini düşünen tecrübeli teknik adam, bu hafta itibarıyla takımın çıkışa geçmesine kesin gözüyle bakıyor. 

Falcao ve Andone'yi birlikte kullanarak, çift forvetli düzene dönmeyi düşünen Terim'in, orta sahada ise Belhanda'dan vazgeçmeye niyeti yok. Lemina'nın sakatlığında Nzonzi ile Seri'nin yeri de garanti. Belhanda ile birlikte Feghouli'nin de orta sahanın kanatlarında oynama ihtimali oldukça yüksek görünüyor

 

 

YORUMLAR 12
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    yenilgiyle de gurur duyam imPARAtor
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    yenilgiylede gurur duyulurmu fahih hoca
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin adami reali elinden kaciriyor liverpolu nerdeyse cek takimi deplasmanda yenecekti genk napoliyi elinden kaciriyor neyse bu terimin 1 sifirlik maglubiyete sevinmesinide görmek güzel
    Cevapla
  • Neden tek tek 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden tek tek tebrik takım oyunundan uzak bir futbol oynuyoruz o yüzden mi
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Mantiga bak yenilmis gurur duyuyor bizim gibi saftriklerde bunlara arka cikiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle