Terim isyan etti! 'Bahane sevmiyoruz ama...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Paris Saint Germain'e 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Terim isyan etti! 'Bahane sevmiyoruz ama...'
Terim isyan etti! 'Bahane sevmiyoruz ama...'
GİRİŞ 02.10.2019 00:58 GÜNCELLEME 02.10.2019 01:25
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı takımın iyi oynadığını belirten Fatih Terim, "Belki bugünü kaybettik ama önümüzdeki günleri kazanmış olabiliriz. Maçtan evvel basın toplantısında küçük küçük mesajlar vermiştim. Keşke kaybetmeseydik ama bu oyun, bu istek, bu seviyede bu kadar mücadele, açıkçası beni memnun etti. Gördüğüm kadarıyla Galatasaraylılar da memnun etmiş." dedi.

 

 

Gruptaki durumu değerlendiren Fatih Terim "Elimizdeki bu avantajı artık kullanmalıyız. PSG ve Real Madrid ile oynamak kolay değil. Ancak bunların özgüveni bizim diğer maçlarımıza yansıyacaktır. Açıkçası topu yere indirdiğimizde ve de hareketli oynadığımızda çok önemli işler yaptık. Golü de bulabilirdik. Diğer golleri de yiyebilirdik, adaletten de şaşmayalım. Bu istek, bu oyun ve yüksek seviyedeki tempo... Analizlerimize göre bazı şeyleri değiştirdik, doğru karar vermişim. Beklerimizi kurtarmak için 3'lü oynamalıydık. Takım bütünlüğünü de sağladık. Büyük oyuncularla oynuyorsunuz, inanın bana kolay değil. Bu kadar istemek ve gereğini yapmak kolay değildi. Bugünü, bundan sonraki, iyi günlerin habercisi olarak görüyorum." diye konuştu.

"Ben de geçen seneki kadro ile çıkmak isterdim"

Transfer listesindeki oyuncuların birçoğunu alamadıklarını kaydeden deneyimli hoca, "Finansal Fair Play'den dolayı eliniz, kolunuz bağlı. Bu arkadaşları sezon başı getiremedik. Satmadan alamıyoruz. Ceza sizi çaresiz bırakıyor. Onu aldık, bunu aldık demiyorum. Beraber çalışamıyoruz. Scout ekibiyle tespit ettiklerinizi alamıyorsunuz. İşi, gücü bırakacağız istediğimiz oyuncuları alabilmek için oyuncu satacağız. Ben de geçen seneki kadro ile çıkmak isterdim. Belhanda maske ile çıkıyor, kolay değil. Bahane sevmiyoruz ama biraz derinde araştırıldığında anlayışlı olmak gerekiyor. Ekonomiyi öne almamız gerekiyor. Ekonominiz iyi olmazsa hiçbir şey yapamazsınız. Yapamıyorsunuz zaten, müsaade etmiyorlar. Her kulüp ekonominin üzerinde durmalı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    2. yarıyı görme şansın kalmadı Fatih Terim.O beğenmediğin real sana patlarsa şaşırma sakın.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımımla gurur duyuyorum. Kim ne derse desin. Şartlar ne olursa olsun biz elimizden geleni yapıp gruptan çıkacağız. İşte o zaman göreceğim yüzünüzün halini. :))))
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün takımlar için Avrupa maçlarının ülkemiz için ne kadar değerli olduğunu anlayıp desteyebilirseniz, hep birlikte eğlenebiliriz. Gurur duyabiliriz. Hayal dediğiniz gerçek olur...
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayal gücünüze hayranım, devam eden lütfen eğlenceli oluyor.
    Cevapla
  • ..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ama bizim kupalarımız var
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi be sende Türk futbolunda her kelimenin sonu ama iken nasıl bahane sevmiyorsunuz hayatınız bahane ama haberiniz yok dahası bahaneler ruhunuza işlemiş
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar kötülediğiniz adamdan neden topyekün kurtulmaya çalışıyorsunuz ? madem kötü bırakın peşini o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle