Seri: Hocamız maça çıkmadan önce...

Galatasaray'ın Fildişili orta saha oyuncusu Jean Michael Seri, PSG maçının ardından konuştu.

Seri: Hocamız maça çıkmadan önce...
Seri: Hocamız maça çıkmadan önce...
GİRİŞ 02.10.2019 00:39 GÜNCELLEME 02.10.2019 00:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Jean Michael Seri, Paris Saint-Germain'e 1-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuştu.

Seri, Fatih Terim'in kendilerini maçtan önce motive ettiğini belirterek, "Açıkçası bizim için referans bir maç oldu. Hocamız maça çıkmadan önce "Onları oynatmayın, kendi evimizdeyiz. Galatasaray'ın kim olduğunu gösterin" dedi. Biz de saygı duyulması gereken bir takım olduğumuzu gösterdik." ifadelerini kullandı.

Fildişili yıldız, "Daha iyi bir sonuç alacağımızı umuyorduk ancak olmadı." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 4
  • Komik 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben başka maç mı izledim. Maçın en iyisi Muslera idi. Psg nin oyuna göre skor aldatmasın. Adamlar kaç tane kaçırdı. Bunlar hala kahramanlık destanları yazıyorlar. Son 29 maçta 2 galibiyet büyüksün imparator
    Cevapla
  • Reşitt 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kupaları olmasa küfür edin, hakeme itiraz edin,rakibi tehdit edin, ceza alanında kendinizi yere atın penaltı kazanın olmadı ben Hasan Şaş'ı sahaya salar,önününe gelene saldırttırırım derdi. Ama Avrupa bu sıkar biraz!
    Cevapla
  • ali kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    hocanızda taktik yok hep gaz
    Cevapla
  • Seri düzeldi 4 yıl önce Şikayet Et
    Seri düzeldi iyi oynamaya başladı savunma arkasına koşu yapacak kanat oyuncuları lazım Onyekuru olsaydı seri ona çok gol attırırdı bence
    Cevapla