Galatasaray'ın büyük kabusu! 27 maçta...

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain'i konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında son dönemlerde adeta galibiyeti unuttu.

Galatasaray'ın büyük kabusu! 27 maçta...
Galatasaray'ın büyük kabusu! 27 maçta...
GİRİŞ 30.09.2019 14:16 GÜNCELLEME 30.09.2019 14:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Avrupa kupalarında çıktığı son 27 karşılaşmada sadece iki kez taraftarına galibiyet sevinci yaşattı.

 

 

Galatasaray, 2013-2014 sezonundaki Juventus galibiyetinin ardından oynadığı 27 Avrupa kupası müsabakasında rakiplerine iki kez üstünlük kurabildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2014-2015 sezonunda Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund ile aynı grupta yer alan Galatasaray, o sezon galibiyet sevinci yaşayamazken, grubu 5 yenilgi ve bir beraberlikle noktaladı.

 

 

Juventus maçı sonrası Avrupa'da 10 maçta galibiyet yaşayamayan Galatasaray, 2015-2016 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında Benfica'yı İstanbul'da 2-1 mağlup ederek bu şanssızlığına son verdi.

Benfica maçı sonrası yine Avrupa'da istediği sonuçlara ulaşamayan Galatasaray, sonraki 7 müsabakada galibiyet yüzü göremedi.

Avrupa kupalarındaki galibiyet hasretini geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçındaki Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek noktalayan Galatasaray, bu sonucun ardından yine kötü sonuçlara imza attı.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 5 karşılaşmada bir beraberlik alıp, 4 kez mağlup oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ardından Avrupa Ligi'nde iki karşılaşmaya çıkan Galatasaray, birer beraberlik ve yenilgiyle Avrupa defterini kapattı.

Takım, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile berabere kaldı.

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki son 27 maçında iki kez kazanırken, 16 defa mağlup oldu. Galatasaray, söz konusu dönemdeki 9 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Gggg 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs yenilince en fazla siz sevinirsınuz
    Cevapla
  • Dayko 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse ligde de unutacağız, hep geri pas, yan pas, topu alıp da dikine kaleye gidecek adam kıtlığı var. Emre Mor artık ilk 11e girmeli. Tek forvetli sistem de bu kadroya pek tutmadı gibi, Falcao ve Andone birlikte çift forvet denenmeli.
    Cevapla
  • TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynama daha iyi
    Cevapla
  • demirhan 4 yıl önce Şikayet Et
    demekki neymiş bizim ligde hakederek oynayarak galibiyetleri bileğinin gücüyle alsa ve şampiyon olsa avrupa maçlarında durum değişirdi uefada kupa kazandığı yıllarda avrupa maçlarında nasıl oynuyordu şimdi nasıl...
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    gs de oyuncuların ortalama 5 er kilo fazlaso var
    Cevapla
  • cemil 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru dersin. Zaten fazlası olan oyuncu olmasalar geldileri yerde kalırlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle