GS TV'de tuhaf Cüneyt Çakır yorumu!

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen Gökhan Zan, 0-0 biten Fenerbahçe derbisini, kulübün resmi yayın organı GS TV’de değerlendirdi.

GS TV'de tuhaf Cüneyt Çakır yorumu!
GS TV'de tuhaf Cüneyt Çakır yorumu!
GİRİŞ 29.09.2019 13:08 GÜNCELLEME 29.09.2019 14:20
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Gökhan Zan, GS TV'de Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

 

 

Zan, Lemina'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonla ilgili Çakır'a, "Müdahale arkadan net, görüyorsun. Açıklaması yok. Lemina’ya yapılan müdahalenin penaltı olmadığını kimse anlatamaz. Beni ikna edemezsin." diyerek tepkisini dile getirdi. Ancak bu pozisyonda VAR'a giden Cüneyt Çakır, Lemina'nın pozisyonundan önce topun Babel'in eline çarptığını tespit etti ve bu sebeple kararını Fenerbahçe lehine verdi.

İŞTE GÖKHAN ZAN'IN DEĞERLENDİRMELERİ:

 

 

"As düdüğü Cüneyt Çakır ya da MHK Başkanı ol. Yönetemiyorsan bırak. Profil olarak melek gibi görünüyor Cüneyt Çakır. Türkiye’de yapamıyor. Büyük maçları yönetemiyor. Yapamıyorsan bırak Cüneyt Hoca. Git Avrupa’da yap bu işleri."

"EYYAM YAPMAYACAKSINIZ"

"Bu kadar maç durur mu? Lemina’nın pozisyonu ortada. Emre’nin pozisyonu ortada. Eyyam yapmayacaksınız. Yapacaksanız da bu işi yapmayacaksınız."

"MÜDAHALE ARKADAN NET!"

"Biz tabii ki oyuncularımızı da eleştiriyoruz. Fakat; bazı şeyleri göz ardı edemeyiz. Küçük detaylar önemli zaten. Müdahale arkadan net, görüyorsun. Açıklaması yok. Lemina’ya yapılan müdahalenin penaltı olmadığını kimse anlatamaz. Beni ikna edemezsin."

"YETER ARTIK! BIKTIK"

"Hakem Çakır’ın, Emre’ye bir sarılmadığı kaldı. Her sene Cüneyt Çakır, Galatasaray’ın önüne geçmiştir. Bu performansı Çakır, Fenerbahçe Stadı’nda bu şekilde uygular mı? Bugünkü gibi o stadyumda maçı yönetemez. Yeter artık, bıktık! Hakem konuşmaktan bıktık."

YORUMLAR 41
  • Ferit 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler ve bilhassa Cüneyt Çakır olmasa GS nin en az 5 şampiyonluğu eksik olurdu.
    Cevapla
  • Huseyinnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan zan beşiktaştan kovulunca gs seni bir halt sandı transfer etti şimdi gsli gibi davranıp gs taraftarına yalakalik yapicam diye saçma sapan konuşma turkiyede sen teksin böyle düşünen demekki haklıyım
    Cevapla
  • Fener25 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl eyyamı kendisi yapmış zan(t).
    Cevapla
  • Bolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa beleş penaltılarla alışıklar, onun için olmayan penaltılarıda gerçek zannedmeye başladılar, normal karşılamak lazım.
    Cevapla
  • kosovali_prizren 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu zat iy futbolcu deildi ayni zaman berbat bir yorumcu
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumdan sonra coban oldugunu anlamislardir artik hic bir tv kanalina cikartmazlar kanal yöneticileri aptal deyilya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle