Dilmen tercihini yaptı: Muriqi mi, Falcao mu?

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 6. haftasıunda oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe mücadelesini yorumladı.

GİRİŞ 28.09.2019 01:18 GÜNCELLEME 28.09.2019 10:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

NTV Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde ezeli rakiplerin durumlarını değerlendirdi.

'HEMEN MURİGİ'Yİ ALIRIM'

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin golcüleriyle ilgili yorumda bulunan Dilmen, "Falcao'yu mu alırsın, Muriç'i mi diye sorular soruluyor. 94 doğumlu Falcao olsa, hemen alırdım. Falcao önemli bir markadır ama 86 doğumlu Falcao'yu mu, 94 doğumlu Muriç'i mi dersek, hemen Muriç'i alırım." açıklamasını yaptı.

 

 

'Savunma yapmayı bilmiyorlar'

Takımları değerlendiren dilmen, "Fenerbahçe yeni bir kadroyla oynuyor. Takımın tamamına yakını ile 11'i yeni bir Fenerbahçe. Galatasaray birbiriyle oynamış oyunculardan kurulu bir takım. İki takımın da ortak bir yönü var, savunma yapmayı bilmiyorlar, yiyorlar golü." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Mantık çerçevesinde bakarsan ileride satıp para kazanmak için Muriqi daha mantıklı ama Falcao da başlı başına bir marka, adamın takipçi sayısı bile tek başına kulüplerimizden fazla.
    Cevapla
  • Fanatik boys 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalıştırdığı takımlara defans yapmayı öğretseydin ya. Tv den sallamak kolay.Çay içerken taktik üretiyorsunuz. Geçmişte bir tek teknik direktörlük başarın yok.Ahkam kesiyorsun.
    Cevapla
  • Ohoooo o 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok da abartmayın
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer şeytanın bacağını kıracağoz inşaallah
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    dilmen sana hangisni alirdin diye soru sorulmadi yada hangisinden fazla para kazanirsin yada hangisi daha genc diye de soru sorulmadi aksaamki macda hangisi iyi olur soruyu kendine gore cevirip cevaplama falcao sizde olsa nasil yorum yapardn....tecrube tabiki ispanyada oynamis kendini kanitlamis muric daha yeni once bi ispanya gorsun mu derdin kivirma anladin sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle