Terim'in derbi öncesi büyük ikilemi!

G.Saray, evinde oynayacağı F.Bahçe derbisine kilitlendi. Sarı-kırmızılarda tek hedef kazanmak. Fatih Terim'in kararsızlık yaşadığı tek konu ise Belhanda.

Terim'in derbi öncesi büyük ikilemi!
Terim'in derbi öncesi büyük ikilemi!
GİRİŞ 27.09.2019 10:39 GÜNCELLEME 27.09.2019 11:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çenesindeki kırıktan dolayı hafta içinde koruyucu maskeyle idmanlara çıkan Faslı oyuncunun ikili mücadelelerdeki çekingen tavrı Terim'i endişelendiriyor.

 

 

Fatih Hoca'nın A planı derbiye Belhanda ile başlamak. Eğer yıldız 10 numara maske ile oynamakta zorlanırsa Terim, Ömer Bayram'ı ilk on bire alacak. Belhanda ile ilgili karar maç günü verilecek.

Fatih Hoca, derbide forma vereceği 10 ismi belirledi. Muslera'nın önünde Mariano- Luyindama- Marcao- Nagatomo görev yapacak. Orta sahayı Seri ve Nzonzi'den kuracak olan tecrübeli hoca, kanatlarda Feghouli ile Babel'e şans verecek. Forvette ise Falcao olacak.

 

 

Tam konsantrasyon!

İdmanlarda sık sık oyuncularıyla toplantılar yapan Terim derbide sinirlerine hâkim olan tarafın kazanacağını söyledi. Rakip oyuncularla ve hakemle tartışmaya girmemeleri konusunda oyuncularını uyaran başarılı teknik adam "Maçın anahtarı 'doğru pres' yapmak olacak. Rakibin pas bağlantılarını kesip kanatlardan hızlı ataklar geliştirmeliyiz" dedi.

Özellikle Emre, Kruse ve Muriqi'yi yakın markaja almaları gerektiğini de söyleyen Terim "Bu üçlüyü etkisiz hâle getirirsek oyun üstünlüğü de bizde olur. 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan oynayacağız. Bir anlık konsantrasyon kaybının bize pahalıya mal olacağını unutmayın. Camiamıza galibiyet sevinci yaşatacağımızdan benim şüphem yok" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 7
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    bir Galatasaray klasiği 2-0 İnşallah
    Cevapla
  • kebapçı 4 yıl önce Şikayet Et
    busefer tribünden izleyeceksin hüsranı ben bile acıyorum sana...
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    ağlatacaz seni terim. son 1
    Cevapla
  • Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Rakip takımın yerinde olsam karşı bekleri çıkartmam,bırakırım rakip topla oynasın kontra atak veya defansın arkasına top at yeter.Pivot santraforu varsa Gs yi yenemeyecek takım yoktur.
    Cevapla
  • Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Taktiği söyleyim yan yan yan oyna sonra tekrar yan yan oyna,topu kaptır dua et golü yeme sonra yine yan yan oyna.Hiç orta yapma olaki yaptın ceza sahasına girme,kalabalık olmasın orası.Sonra yine yan yan oyna.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle