Sürpriz yorum! 'Derbide yüzde 70 favori!'

beIN SPORTS'ta yayınlanan programda, Gazeteci ve Spor yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Sürpriz yorum! 'Derbide yüzde 70 favori!'
Sürpriz yorum! 'Derbide yüzde 70 favori!'
GİRİŞ 25.09.2019 21:17 GÜNCELLEME 25.09.2019 22:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol'un derbi değerlendirmesi şu şekilde;

 

 

İsim olarak Galatasaray orta sahası daha iyi olabilir ama Fenerbahçe'nin orta sahası daha alternatifli. Fenerbahçe'nin şu ana kadar iyi orta saha oyunları oldu.

Şampiyon olmuş bir takımın orta sahasının daha oturmuş olmasını beklersin. Galatasaray'ın orta sahası hayal ettiriyor ama Emre, Gustavo, Kruse'yi koyunca oradan iyi bir şey çıkıyor.

 

 

''EV SAHİBİ %70 FAVORİDİR''

Falcao gibi olağanüstü bir adam var ama Muriqi de formda. Zengin hücumlar, zayıf savunmalar ve orta sahada değişiklikler. Galatasaray orta sahasını bu maçta oturtabilirse, zaten derbilerde ev sahibi %70 favoridir. Değişkenleri çok fazla olan bir maç.

''BEN TEKNİK DİREKTÖR OLSAM...''

İki takımın teknik direktörü olsam rakip savunmaya baskıyla oyuna başlayabilirim. Risk tabii. O yüzden ben teknik direktör değilim. Ev sahibi takım bu konuda daha güvenlidir. Galatasaray'ın ön alanda baskıyla maça başlayabileceğini bekleyebiliriz. Adil Rami'nin oynayacağını da düşünmüyorum.

"İKİ TAKIM DA BERABERLİĞE İKNA OLABİLİR"

Son dönemde çok berabere bitiyor bu maçlar. Oyun içinde iki takım da beraberliğe ikna olabilir. Ersun Yanal olsam Galatasaray'ı nasıl bozacağım diye düşünürken beklemek istemez. Club Brugge'un yaptığından daha iyi yapabilirim diye düşünebilir. Fenerbahçe topu aldığında iyi oynuyor. 

Umuyorum itiş kakışı az, oyunu fazla olan bir maç olur. Belhanda, Falcao, Babel, Luiz Gustavo, Kruse iyi oyuncular bunlar.

YORUMLAR 4
  • mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    maçı fatih terim yönetse galatasaray fenerbahçe karşısında % 70 favori olamaz
    Cevapla
  • selçuk 4 yıl önce Şikayet Et
    acıklanan hakemden sonra galatasarayın kaybetme şansı sıfıra yakındır
    Cevapla
  • Taraftarca 4 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz şirinlikler yapan futbol cahili DEMİRKOL, sen hiç hayatında GESE nin % 70 favori olduğu Fenerbahçe-GESE maçı gördünmü? )))))))
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    cüneyt çakır varrrrrrrrrr
    Cevapla