Terim'den Ali Koç'a: "Cevap vermeye değmez"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'sicili bozuk' açıklamasına yanıt verdi.

Terim'den Ali Koç'a: "Cevap vermeye değmez"
Terim'den Ali Koç'a: "Cevap vermeye değmez"
GİRİŞ 25.09.2019 13:05 GÜNCELLEME 25.09.2019 13:06
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge maçı sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada Ali Koç'un sözlerine sonra bakacağını söylemişti.

Konuyla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, "Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim." ifadelerini kullandı.

"Tribünde olmak üzücü"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisiyle ilgili konuştu. Rotasyon olabileceğinin sinaylini veren Terim, derbiyi tribünde izleyecek olmasıyla ilgili olarak, "Tribünde olmak çok zor. Sahaya uzaksınız, ulaşamıyorsunuz. Çok üzülüyorum. Hoş değil." dedi.

 

 

Malatyaspor ile yaptıkları maçtaki rotasyona benzer değişiklikler olabileceğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Rotasyon yine olabilir. Futbolculara haftada 3 maç oynayama alışacaklar. Bahaneye yer yok!" diye konuştu.

Maçlarda rakipler karşısında farkı açmaları gerektiğini vurgulayan Terim şöyle konuştu; "Maçlarda farkı 1’de tutmamak lazım. 1 fark önde veya geride iseniz galip veya mağlup diyemezsiniz. Rahat olmamız için 2 fark yapmamız lazım. 2 fark her zaman iyidir. Ona rağmen bazen olmaz ve bu kez de 1-0’lık skoru koruyup maçtan galip ayrılmalısınız. Çünkü siz büyük takımsınız."

Her takımın kazanmak istediğini belirten Terim, geçen sezon 2-2 biten Fenerbahçe derbisine göndermede bulundu ve "Herkes kazanmak ister. Geçen seneki maç enteresan. Daha farklı olacak bir maç, 2-2 berabere bitti. Seyircimizle beraber maçın lehimize biteceğine inanıyorum. Herkes hazır. Hepimiz hazır." şeklinde iddialı konuştu.

Yardımcılarıyla ilgili bir soruya ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Geçen sene ve bir önceki sezon şampiyon Galatasaray’dı. Yardımcılarım o zaman da vardı. Şampiyonluklarda büyük katkıları var. Herkesin farklı sorumluluklarımı var. 3'ü de güvenebileceğim adamlar. Herhangi bir yerde bir sıkıntı olmuşsa bu benim sorumluluğumdadır. Tek ortak yanları üçünün de yardımcılarım olması. Kişiliklerine laf kondurmam.” ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 42
  • vatandaş yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kibir abidesi İmPARAtor
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Cevap veremezsin çünkü haklı :)
    Cevapla
  • Saim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koçun arabasının arkasında babam sağolsun yazıyor. Fatih Terimin arabasının arkasında miras değil alın teri yazıyor. İşte sicil budur.
    Cevapla
  • Dadas25 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana en güzel cevabı Kebapçı verdi sinyor Terim. Evet ben de soruyorum neden hep sen ceza alıyorsun. Türk futbolunun sen ve senin gibilerine ihtiyacı yok
    Cevapla
  • baba 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu lafada 1 maç ceza verirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle