Luyindama ve Marcao kara kara düşündürüyor

Geçtiğimiz sezon ocak ayında Galatasaray'a gelen ve toplamda 12 milyon euro'ya mal olan Luyindama - Marcao ikilisi yine iç açmadı.

Luyindama ve Marcao kara kara düşündürüyor
Luyindama ve Marcao kara kara düşündürüyor
GİRİŞ 23.09.2019 12:16 GÜNCELLEME 23.09.2019 12:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezondan beri yaptıkları kişisel hatalarla takımı ateşe atan ve sık sık Muslera tarafından uyarılan Luyindama - Marcao ikilisi Malatyaspor maçında da taraftarın tepkisini çekti.

 

 

12 MİLYON EURO VERDİLER

Pas tercihlerinde yapılan yanlışlar, duruş hataları, kolay çalım yemeleriyle bir hayli tepki gören Marcao - Luyindama tandemi derbi öncesi güven vermezken, Galatasaray'ın iki isme ödediği 12 milyon euro'nun karşılığını henüz alamadığı belirtiliyor.

 

 

Fatih Terim'in scout ekibiyle yaptığı araştırmalar sonucu transfer edilen oyuncuların yetersiz kaldıkları gözlemlenirken, bu futbolcuların alternatiflerinin de olmaması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Elinde sadece Ahmet Çalık ve Donk tercihleri bulunan Fatih Terim'in Ocak ayında duruma el atacağı öğrenilirken, Galatasaray'ın defans hattında yeniden yapılanacağı ifade ediliyor. Süper Lig'de 5 haftada 6 gol yiyen sarı kırmızılılar derbiden sonra PSG ve Real Madrid gibi devlerle karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 2
  • Acil 4 yıl önce Şikayet Et
    Nzonzi Donk ikilisi stoper oynasın bunlar oynayacağına yada acilen Ujfalusi yada Popescu’yu getirin şunlara stoper nasıl oynar öğretsin
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece onlar mı ileridekiler ne işe yapıyor. Sen bulduğun pozisyonları beceriksizce harcarsan atamayana atarlar kuralı işler.
    Cevapla