Fatih Terim'den Emre Mor'a özel görev!

Fiziksel olarak Galatasaray'a hazır gelmeyen Emre Mor, yapılan özel programların ardından kendini buldu. Terim'in Malatya deplasmanındaki kozu Emre olacak.

Fatih Terim'den Emre Mor'a özel görev!
Fatih Terim'den Emre Mor'a özel görev!
GİRİŞ 22.09.2019 09:44 GÜNCELLEME 22.09.2019 09:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa'da hafta içi ilk sınavından puanla dönen Galatasaray, derbi öncesi Malatya deplasmanını kayıpsız atlatmayı hedefliyor.

Sezon başı yaptığı takviyelerle kadrosunu genişleten ve birçok alternatif oluşturan sarı-kırmızılılar yorgunluktan endişe etmiyor. Sofiane Feghouli ve Belhanda'nın yokluğunda hücum etme konusunda soru işaretleri oluşurken, teknik direktör Fatih Terim'in bu maçtaki en büyük kozlarından biri Emre Mor olacak.

Yaz döneminde sansasyonel bir transfer atağıyla kadroya kazandırılan genç yıldız, artık istenilen seviyeye geldi. Fiziksel olarak ilk geldiğinde hazır olmayan ve kısıtlı süre alan Emre, Malatya'da takımı hücuma taşıyan isim olacak.

Şutları unutma

İki sezondur Malatya deplasmanında sıkıntı yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bu defa kupa maçında olduğu gibi kilidi erken açmayı hedefliyor.

Brugge deplasmanından sonra antrenmanlarda dinlendirilen Falcao'nun da kendini iyi hissetmesi teknik heyeti sevindirirken, Terim'in en büyük beklentisi Emre Mor'dan. Genç oyuncuya tek tek ne yapması gerektiğini anlatan tecrübeli çalıştırıcı bol bol da şut çekmesini istedi.

Emre Mor, kendisiyle yakından ilgilenen Donk'la idmanda çekilen bir fotoğrafa "Tamam abi anladık. Çalışmayı bırakmayacağım" diye esprili bir yorum yaptı.

YORUMLAR 4
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana özel bir görev veriyorum.Gizli bir görev.Oyuna girme sahada farkedilme.
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor daha iyi olmalı çünkü çok yetenekli
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar saçma sapan yorum yapıyorsun arkadaş..?! (birde 3 kişi beğenmiş)..adam dünyanın parasını kazanıyor ÇÖP olmuyor ..niye siz futbolcu olmadınız... bir zamanlar sabri içinde söylemediklerini bırakmadılar...adam eşine doğum gününde PORSCHE hediye etti... siz eşinize , sevdiğinize 50,00 tl lik hediye bile alamamışınızdır.. BOŞ BOŞ YOURUMLAR YAZIP , Burada UKALALIK YAPIYORSUNUZ.. Ne kadar futboldan anlıyorsunuz..!!!!peh pehh pehh..
    Cevapla