G.Saray'dan Ali Koç'a cevap! 'İlk kanı kim akıttı...'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair konuları cevapladı.

G.Saray'dan Ali Koç'a cevap! 'İlk kanı kim akıttı...'
G.Saray'dan Ali Koç'a cevap! 'İlk kanı kim akıttı...'
GİRİŞ 20.09.2019 14:58 GÜNCELLEME 20.09.2019 14:58
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Magdeburger ile yaptığı sponsorluk anlaşmasında yer alan başkan Mustafa Cengiz, gündeme dair merak edilenler hakkında konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray için söylediklerine cevap veren Mustafa Cengiz, ''Ben bir şey diyemem. Gerekli yanıtı zaten verdik. Türk futbolunda kavga, kaos istemiyoruz. Dikkat edin ilk kanı kim akıttı, ilk yumruğu kim attı, ilk ateşi kim yaktı? Biz hiçbir zaman bir kulübe durduk yere saldırmayız. Bize saldıran olursa usulünce cevap vermeye çalışırız. Türk futbolunun bu polemiklerden uzak durması gerekir. Biz diğer takım taraftarları ile yan yana futbol izleyen bir nesildik. Kritik bir noktaya geldik. Sıralamada 11. sıraya düştük. Bu ne demek? Şampiyon olan takımımız Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak. Kaç ön eleme oynayacak o da meçhul.'' sözlerini kullandı.

Kavga ortamının Türkiye'den kalkması gerektiğine inandığını belirten Cengiz, ''Biz Brugge'deyken Brugge tarihinin önemli bir parçası oluyor, tarihi bir an oluyor. Kente bir hareket geliyor. İnsanlar planını ona göre yapıyor. Bu çok güzel bir şey. Galatasaray, hem Türk futboluna hem Avrupa futboluna destek veriyor. Kişisel kavgalardan kaçınmalıyız. Taraftarların, camiaların kardeşliği esastır. Rakibe saygı esastır. Tüm rakiplere saygı duyuyoruz, hepsine de başarılar diliyorum. Biz üstte olma kaydıyla tabii.'' dedi.

YORUMLAR 71
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç fb yi azizden alıp,, düşürdüğün duruma bak önce,, comoliye teknik heyetine düzen ver,, el alemle uğraşıp aklanmaya çalışma
    Cevapla
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    koçun mallarına ambargo
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim liğlerimizde başarı yok didişme çok.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim akıttı. Cevap; hakemlerle tiyatro gibi kupa kazanıp, sonrada FB yi hedef göstererek profesyonel örgüt var diyen Terim başlattı.
    Cevapla
  • gs10 4 yıl önce Şikayet Et
    senmisin gs kulubunun başkanı terimmi ona karar ver terimin kuklası olmuşun malesef tarih seni terimin kuklası olarak anacak bi teknikdirektörüne sahip çıkamıyorsun abdulrahimle fatih kulupte at koşturuyor gs durumu gerçekten kötüye gidiyor gören yok
    Cevapla
  • gltsry 4 yıl önce Şikayet Et
    Yönetimin ayarı bir türlü tutmuyor... Aysal eleman dedi, Cengiz pasif kalıyor ortası yok mu arkadaş?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle