Falcao'dan PSG ve Real Madrid sözleri

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında 0-0 berabere kaldıkları Club Brugge maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Falcao'dan PSG ve Real Madrid sözleri
Falcao'dan PSG ve Real Madrid sözleri
GİRİŞ 18.09.2019 23:19 GÜNCELLEME 18.09.2019 23:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'ne 1 puanla başlamanın kötü olmadığını vurgulayan Kolombiyalı golcü, "Bakıldığında kapalı bir maçtı. Elimizden geldiğince kendi oyun anlayışımızı sahaya sürmeye çalıştık. Pozisyona da girdik, çalıştık. 3 puan için iyi şanslar ürettik. Şampiyonlar Ligi'nde her puan çok değerli. Bence grubun ilk maçında deplasmanda 1 puan kötü değil." dedi.

"İKİ MAÇTAN MAKSİMUM PUAN ÇIKARMAK İSTİYORUZ"

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ve Real Madrid'le karşılaşacaklarını söyleyen Falcao, "Çok büyük takımlarla oynayacağız. Ancak biz de çok büyük bir takımız ve evimizde iki maç oynayacağız. O zamana kadar iyi çalışmamız gerekiyor. O iki maça kadar maksimum performans göstermemiz gerekiyor. Maksimum puanı bu maçlarda çıkarmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"ZAMANA İHTİYAÇ VAR"

Takıma yeni katılan oyuncular olduğunun altını çizen yıldız futbolcu, "Transfer döneminin sonunda yeni oyuncular kayıldı aramıza. Hem takımın bana hem benim takıma alışmam açısından zamana ihtiyaç var. Ama daha iyi olacağız. Ben de her geçen gün fizik olarak kenimi iyi hissediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 4
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Getirin oradan bir Kasımpaşa, Falcao şov yapacak.
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklıma robin van persie geldi
    Cevapla
  • Trs 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bir mutevazı takıma oda rakip futbolculardan bırıne çarpıp gol olunca övgüler peşe geldi eğer Türkiyede oynasın diye aldıysanız bu kadar para vermeye gerek yoktu Avrupada oynasın dıye aldıysanız şimdiden geçmiş olsun
    Cevapla
  • yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    La niye her yeni transfer fizik olarak hazır olmaz. Sanki sokaktan bulup getiriliyor.
    Cevapla