Radamel Falcao dünya basınında!

Galatasaray'ın yeni transferi Falcao'nun ilk maçı olan Kasımpaşa mücadelesinde golünü atması dünya basınında büyük yankı uyandırdı.

Radamel Falcao dünya basınında!
Radamel Falcao dünya basınında!
GİRİŞ 15.09.2019 10:54 GÜNCELLEME 15.09.2019 10:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcunun ülkesinde yayın yapan Marca Colombia, "Büyüleyici bir hikaye" manşetini atıp, "Büyük şeylerden etkilenen oyuncular vardır. Falcao da onlardan biri. Galatasaray ile olan hikayesi büyüleyici başladı ve golle devam ediyor" dedi.

FALCAO ATTI, ÜÇ PUAN GELDİ

İtalyan Calciomercato sitesi de, "Falcao, G.Saray formasıyla ilk maçında golünü attı. Bu gol sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getirdi ve Galatasaray bu golle 3 puan kazandı" ifadelerine yer verdi. Portekiz'den A Bola, "Falcao ve Quaresma karşı karşıya geldi. Falcao, ilk maçında Galatasaray'a 3 puanı getirdi" diye yazdı.



HARİKA OYUN, TEŞEKKÜRLER TANRIM

Hollanda'dan AD ise "İlk maçında golü bulan Falcao şanslıydı. Şutunda Ben Youssef'e çarpan top yön değiştirip ağlara gitti. Falcao dolu tribünler önünde 89'da alkışlarla kenara geldi" dedi.



Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı ilk karşılaşmada Kasımpaşa ağlarını havalandıran Radamel Falcao da, instagramdan yaptığı açıklamada, "Bu zafer için teşekkürler tanrım. Harika takım oyunu ve alınan 3 puan. Çalışmaya devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 22
  • Entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    harika golmus auta giden top gol oluyor
    Cevapla
  • Ganyotçu 4 yıl önce Şikayet Et
    Herhangi bir yerde, harika gol yazısı göremedim, hazımsızlık gözlere vurmuş olmalı. Adam ilk maçına göre yorumlarsak gayet iyiydi.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ya nasil insansiniz ya 1 macta adama hemen önyargilariniz basliyor hele bi 5 10 maca ciksin ayiptir ya golü atti carpsin carpmasin sonucta ayagindan cikti
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen adaş.. Kıskançların eleştirisi yapıcı değil, yıkıcı amaçlıdır. İnsani bir amaç taşımıyor. Hazımsızın eleştirisine kulak asan, kendine haksızlık eder.
    Cevapla
  • hayri hollanda 4 yıl önce Şikayet Et
    kagawayida dunya konustu 3 hafta sonra gorusuruz gecen senede avrupa gol kralini aldirdiniz amerikanin kurdugu marstaki takima gitti onun icin futbolda hep geridesiniz esegi at goruyorsunuz
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    bruge maćında atsın
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    gs yolun sonu geldi. batacaksiniz. sonra bu adam size alacaklari icin uefa da 3 lu cektirecek. acıdım mi.tabiki hayir. hep beraber komik gunler geliyor. ayrica club brugge e basarilar. dualarim onlarla. bir soz var. gercekleri tarihi yazar tarihede haram ile gelmis sampiyonluklara cezayi madrid keser brugge keser psg keser ve tabiki mekanin gercek sahibi FB keser.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha şöyle komik şeyler yazın. Renginizi de belli ettirin.. Biz de bilelim arzu ettiğiniz şeyi yazdığınızı. Ha böyle harbi olun.. Aferim..
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    komiksin
    Cevapla
  • haklı 4 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı bir gs li olarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle