Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı! F.Bahçe maçında...

Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 4 maçlık cezasını 3 maça indirdi. Terim, F.Bahçe derbisinde kulübede olmayacak.

Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı! F.Bahçe maçında...
Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı! F.Bahçe maçında...
GİRİŞ 12.09.2019 17:54 GÜNCELLEME 12.09.2019 18:52
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamalar sebebiyle PFDK'dan 4 maçlık ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in cezası, Tahkim Kurulu tarafından 3 maça indirildi.

 

 

Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 4 maçlık cezasını 3 maça indirdi. Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde kulübede yer alamayacak. 

Fatih Terim'in kulübede olmayacağı maçlar:

 

Kasımpaşa
Yeni Malatyaspor (D)
Fenerbahçe

Öte yandan Tahkim Kurulu, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala'nın 3 maçlık cezasını onadı. 

EROL BEDİR'İN CEZASINA İNDİRİM

Tahkim Kurulu açıklamasında Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir'in 60 günlük hak mahrumiyetinin 45 güne, 40 bin lira para cezasının ise 30 bin liraya indirildiği ifade edildi. 

Kurul ayrıca, Fenerbahçe'nin 49 bin lira para cezasını ve İstikbal Mobilya Kayserispor'un toplam 184 bin lira para cezasını onadı.

TAHKİM KURULU'NUN AÇIKLAMASI

"- Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin teknik sorumlusu Fatih Terim'in sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDT'nin 38/1-c ve 38/2. maddeleri uyarınca 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.000,00 TL para cezası ile cezalandırılması yönündeki PFDK kararının; 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılması şeklinde düzeltilmesine oyçokluğu ile,

- Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin antrenörü Ümit Davala'nın rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.500,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

- Erteleme taleplerinin reddine, oybirliği ile, karar verilmiştir."

YORUMLAR 85
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    1 2 3 4 Aşkım Şampiyon ♡♡♡♡
    Cevapla
  • alara 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın havasından başka bir şeyi yok, yaptığı hareketler sonrası bence bu adamın futboldan tamamen uzaklaştırılması lazım , bundan olsa olsa sokak kabadayısı olur
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime: KOR- KU -YOR- LAR
    Cevapla
  • istifa edin. 4 yıl önce Şikayet Et
    19:05 olayının failleri hala bulunmadı. bakanlık ve federasyon konu ile ilgili özellikle örtbas yapıyor. spor bakanını ve federasyonu istifaya çağırıyoruz. ya failleri bulup ağır cezaya çarptırırsınız veya istifanızı bekliyoruz.
    Cevapla
  • Ali Asker 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişi hocadan çok mafya elemanı gibi. Spor dostluk kardeşlik değil demekki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle