TFF'den Fatih Terim ve 19:05 açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen cezanın 19:05'te duyurulmasıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

TFF'den Fatih Terim ve 19:05 açıklaması
TFF'den Fatih Terim ve 19:05 açıklaması
GİRİŞ 06.09.2019 20:47 GÜNCELLEME 06.09.2019 21:18
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

PFDK, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar için 4 maç ceza vermiş ve bu ceza TFF sosyal medya hesaplarından 19:05'te paylaşılmıştı. Galatasaray Kulübü ve Sarı-kırmızılı taraftarlar, bunun kasıtlı yapıldığı yönünde yorumlar yapmış, GSTV'de canlı yayına çıkan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, cezaya ve cezanın açıklandığı saate tepki göstermişti.

TFF'den yapılan açıklamada süreçte herhangi bir kasıt aranmaması gerektiği belirtildi.

İşte TFF'den yapılan şu şekilde:

 

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 05.09.2019 tarihli ve 8 sayılı toplantısında alınan kararların kamuoyuna duyurulma saati ile ilgili çeşitli yorumlar yapılmaktadır.

Yapılan teknik inceleme ve araştırmaya göre; söz konusu Kurul kararları Medya İletişim Departmanı'na saat 18.58'de mail olarak iletilmiş, 18.59'da internet sitemiz www.tff.org'da yayınlanmıştır. Duyurunun web sitesinde yayınlandığı bilgisinin sosyal medya ekibine bildirilmesi sonrasında, web sitemizde yayınlanan haberin linki işlemlerin ardından sosyal medya hesabımıza da yüklenerek kamuoyu ile paylaşılmıştır.  

 

 

'PFDK Kararları' başlığı ile kamuoyuna duyurulan açıklama, kesinlikle ve kesinlikle sadece Galatasaray Kulübü ve Sayın Fatih Terim ile ilgili olmayıp 35 maddeden oluşan ve 35 kulübü kapsayan kararları içermektedir.

Normal akışı içerisinde gerçekleşen bu süreçle ilgili herhangi bir kasıt aranmamalıdır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR 138
  • DSDKK 4 yıl önce Şikayet Et
    EY FEDERASYON YÖNETİCİLERİ!!! GS ve Hocası ile probleminiz varsa ve hesap görmek istiyorsanız maçlarına adaletli yönetim gösterecek hakemler atayın yeter. GS'ye en büyük iyiliği yapıyorsunuz bu cezayı vermekle...Mağdur durumuna düşürüyorsunuz. Lütfen rakiplerinin iyiliği için bu cezayı para cezasına çevirin
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Gözümüzün içine baka baka YALAN söylüyorlar.
    Cevapla
  • osman hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF. he he... Geç bunları, taraftarın gözü önünde yapılanlar böyleyse; kapalı kapılar ardında neler oluyor Allah bilir.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan adam ne söyledi ki ! 4 maç ceza verdiniz? Bu akıl tutulması, bu Fatih Terime nefret, bu Milli takıma ve Türkiye ye hizmet eden bir insanı cezalandırma. Yazıklar olsun. Artık bu ülkede size güven olmayacağını anlayın. Siz faydasız ve samimiyetsiz bir kurumsunuz.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu saat ve tarih mesajlarını kimler kullanır. Mesela 11 eylül köprüsü vb.. amerikadaki sembol ve mesajlar. Bu mesaj bence fatih terim yada galatasara değil. Sadece birilerime biz buradayız, burası bizim elimizde der gibi bir mesaj. Bu tür mesajları kimler kullanır biliyorsunuz dünyada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle