Hollanda'da Radamel Falcao şaşkınlığı

Radamel Falcao'nun Türk Telekom Stadyumu'nda 25 bin taraftar önünde sözleşme imzalaması Hollanda basınının da dikkatini çekti.

Hollanda'da Radamel Falcao şaşkınlığı
Hollanda'da Radamel Falcao şaşkınlığı
GİRİŞ 05.09.2019 15:14 GÜNCELLEME 05.09.2019 15:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlediği imza töreni, Avrupa'nın birçok yerinde dikkat çekti. Onlardan birisi de Hollanda oldu.

 

 

Hollanda'dan Voetbal International, Falcao'nun 25 bin taraftar önünde sözleşme imzalamasına dikkat çekerken ''Falcao, Galatasaray'ın yeni forveti. Bu nasıl bir karşılama töreni! Bir de Falcao'nun Galatasaray forması ile gol attığını düşünün. Taraftarlar, Monaco restoranlarındaki insanlardan biraz farklı tabii.'' sözlerini kullandı.

''FEYENOORD TRANSFER NASIL YAPILIR GÖR''

 

 

Feyenoord'a yakın bir internet sitesi ise Falcao'nun transferini ''Feyenoord, transferi bak nasıl düzenliyorlar... Bir daha transfer yapacaksan haberin olsun!'' şeklinde duyurdu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 10
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    adam şımartmaya üstümüze yok Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ata sevinç 4 yıl önce Şikayet Et
    Geldi gelmedi, başka takım istiyor bunların hepsi düzmece. Sadece fiyat arttırıp ve sözleşmeyi istediği gibi kabul ettirmek. Bizim yöneticiler havalı transfer istiyor, faydalı değil. Ama yönetimin suçu olduğu kadar taraftar bunu istiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hollandalılar haklı, bizde böyle görgüsüz insanlar olduktan sonra seviye bu kadar işte.
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    r.madrid yapınca vay be adamlar büyük klüp bizimkilere bak bir de deniyor,biz yapınca görgüsüzlük oluyor. kendimizi bu kadar aşağılamaktan vazgeçelim artık lütfen
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Düğün Dernek 2 deki Mustafa keserin repliği aklıma geldi ... Ben bu paraya takla bile atarım. ekmek arası bir şey isteyen var mı? :) Yıllık 7,5 M euro ...!?!
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Alman arkadaslarima rezil rüsvay oldum bunlar hayatinda ilk defami insan görüyor diyorlar demekki messi gelse üstlerini baslarini yirtacaklar yahu adam normal insan senden benden fazlaligi yok sen bilet parasi dilenirken o milyonlari sayacak bunami seviniyorsunuz keske süleymaniyi alsaydiniz monaco daha iyi forvet aldik diye saliverdi bu herifi
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah demek almanlara rezil rüsva oldun, seni gidi schweinschteiger.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam anladık Fenerlisin? Aferin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle