Falcao topa dokunmadan milyonlar kazandıracak!

Uzun süre peşinden koştuğu Radamel Falcao'ya geç de olsa kavuşan Galatasaray, Kolombiyalı yıldızla para basacak. Bugünkü imza töreni ile birlikte yönetim, kasayı doldurmayı hedefliyor

Falcao topa dokunmadan milyonlar kazandıracak!
Falcao topa dokunmadan milyonlar kazandıracak!
GİRİŞ 04.09.2019 11:13 GÜNCELLEME 04.09.2019 17:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Transfer döneminde birçok ismi kadrosuna katan Galatasaray'da en flaş isim ise Radamel Falcao oldu. Sarı-kırmızılılar, 2 ay peşinden koştuğu Kolombiyalı yıldızı, 1 Eylül'de İstanbul'a getirirken resmi imzayı da attırdı.

 

 

Bugün saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda Falcao'ya görkemli bir imza töreni düzenleyecek olan Galatasaray yönetimi, bu organizasyonu biletli yapacak. 23. şampiyonluğa ithafen bilet fiyatlarının 23 TL olacağı geceye 40 bini aşkın taraftarın katılması ve kasaya 1 milyon TL civarında bir para girmesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş derbisi öncesi taraftara açtığı idmanı yine biletli yapmış, 41 bine yakın taraftar Seyrantepe'deki yerini almıştı.

 

 

GSSTORE TAM KAPASİTE ÇALIŞACAK

Müthiş gecede bilet gelirinin yanı sıra yönetimin en büyük beklentisi GSStore'da gerçekleşmesi beklenen ürün satışı...

Yoğunluk için tüm önlemlerini alan mağazalarda 15-20 bin civarında Falcao forması satmayı hedefleyen sarı-kırmızılı kurmaylar, yıldız oyuncu için özel yapılan tişörtlerin de kapış kapış gideceğini düşünüyor. Bu kalemden de 5-6 milyon TL beklenirken Falcao daha topa dokunmadan sarı-kırmızılılara önemli bir gelir kazandırmış olacak.

KOMBİNE VE LOCALARA HÜCUM

Galatasaraylı taraftarlar, Falcao'nun ardından kombine ve localara da hücum etti. Türk Telekom Stadı'nda çok az bir locanın boş kaldığı belirtilirken bunların bu hafta içinde satılması bekleniyor. Kombinelerde ise 40 bin rakamının aşılacağı kaydedildi.

İMZA TÖRENİ NE ZAMAN?

Galatasaray'ın Radamel Falcao ve yeni transferler için düzenleyeceği imza töreni için Türk Telekom Stadı'nın kapıları bugün saat 19.05'te açılacak. 

20.00'de yapılacak imza töreni ise 20.00'de gerçekleşecek. Biletlerin 23 TL olacağı törene GSStore'dan 250 TL'lik alışveriş yapanlar ücretsiz katılacak. Passolig'i olanların kartlarıyla giriş yapacağı gecede, olmayanlar ise stat gişelerinden kağıt bilet alabilecek. Tören, GSTV'den de canlı yayınlanacak.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 12
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Lafa geldimi kiriz var. Carta curta geldimi para var sonradan kalk kiriz laflari et. Allahin vermis oldugu parayi carta curta harcarsak ondan sonra oturup basimiza gelecek olan belamizi bekleyelim. Allahim cumlemize akil fikirr versin. Amin.
    Cevapla
  • ismayil 4 yıl önce Şikayet Et
    falcao demek cimbomun para basması demek...şampiyonlar liginde 3 maç galibiyet bir betaberlik.cimbom gene para basar....
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    FB ye çamur atanlar bu neyin parası. Yakında stadın kenarından geçenlerden de para alırsınız siz yoksa falconun parası nerden çıkacak. Hiç de gülesim yoktu.
    Cevapla
  • hadi ordan 4 yıl önce Şikayet Et
    git kendi sayfana muriçe falan yorum yap kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. sizin yıllardır katılamadıgınız şampiyonlar liginden gelecek paralar sizin kadro değeriniz kadar hatırlatırım...
    Cevapla
  • Kandemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs lı olarak futbolun tamamyle bir ticarete dönüştüğünün kanıtı spor hikaye
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir de Fenerbahçe ile dalga geçerler. Bu adamlar idmanı, imza törenini bile biletli yapıyor. Dilencilikten de beter. Düpedüz fırsatçılık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle