Falcao'dan itiraf: 'Birçok teklif aldım ama...'

Galatasaray'ın yeni golcüsü Radamel Falcao, birçok teklif almasına karşın Sarı-kırmızılı kulüpte oynamak istediğini söyledi.

Falcao'dan itiraf: 'Birçok teklif aldım ama...'
Falcao'dan itiraf: 'Birçok teklif aldım ama...'
GİRİŞ 03.09.2019 23:46 GÜNCELLEME 03.09.2019 23:48
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yeni golcüsü Radamel Falcao, ülkesi Kolombiya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BU FIRSATI KAÇIRAMAZDIM"

Transferden ötürü mutlu olduğunu vurgulayan Falcao, "Bu kadar büyük ve coşkulu taraftarları olan bir takıma gelmek harika. Kariyerimin bu döneminde ihtiyacım olan bir durumdu. Bu fırsatın kaçmasına asla izin veremezdim. Ben ve ailem için yaşadıklarımız şimdiden unutulmaz." dedi.

"BİRÇOK ÜLKEDEN TEKLİF ALMAMA RAĞMEN"

Başka kulüplerden de teklif aldığını dile getiren Kolombiyalı golcü, "Monaco'da zamanımı doldurmuştum. Onlara minnettarım. Birçok ülkeden teklif almama rağmen, tutkulu taraftarlar ve yöneticilerin tutumu seçimimi etkiledi." ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ BİR KADRO OLUŞTURDUK"

Karşılamadan etkilendiğinin altını çizen Falcao, "Fantastik karşılama bizi çok mutlu etti. Çok iyi bir kadro oluşturduk. Umarım hedeflerimizi gerçekleştiririz. Artık sadece oynamam, keyfini çıkarmam ve goller hediye etmem gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 34
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao taraftar için gelmiş.. Kendisini gazlasınlar, tezahurat yapsınlar, sevgi göstersinler diye. İşte futbolcularla taraftar arasında ki fark bu.. Duygusalım, beni gazlayacak bir tafartar topluluğuna ihtiyacım var, o taraftar da GS taraftarı, diyordu gelmezden önce. Şimdi de bunu söylüyor.. GS ye gelirken, Monacoda aldığı 9 milyon Eurodan 5 milyon Euroya maaşında indirim yaparak geldi. Para değil yani derdi. Bence yanlış olan bu.. Ben olsam tezahurat istemezdim. Taraftar da insan futbolcular da. Bence onlar sırtlarını koltuklarına dayayıp onları eğlendirmek için bulunan ve bunun için para kazanan futbolcuları sade izlesinler. Tezahurat yapmaya ne mecburiyetleri var.
    Cevapla
  • Ali işiten 4 yıl önce Şikayet Et
    " .... zamanımı doldurmuştum. Bu FIRSATI kaçıramazdım. İHTİYACIM olan bir durumdu " Niye geldi ? Pili bitmiş adama, en ÇOK PARAYI GS verdi de...
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    GS ye geldi diye kıskananlar olabilir dikkat edin bagımlılık yapar adam futbolcu şartlarını sunmuş sende kabul etmişin dahası ne anlamadım bir işe başlıyorsun fiyatta anlaştıgınız taktirde çalışmaya başlıyorsun adam gelmiş önemli olan bundan sonra galatasaraya ve türk futboluna ne katacak önemli olan budur gerisi teferruat
    Cevapla
  • gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok teklif aldım ama içlerinde en çok sağılacak takım Galatasaraydı... Kulübün tapusunu vermedikleri kalmış bir tek...
    Cevapla
  • zeybek 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu monaco adamı 60 milyon euroya transfer etti gençken bu para 33 de bu para ronaldo yaş 33 100 milyon euro verdi juventus bonservis farkları yıldız futbolcu yıldız olmak kolay değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle