Transferin son gününde Linnes gerçeği

Transfer döneminin son gününde yabancı sınırlamasına takılan Martin Linnes, Kasımpaşa'ya neden transfer olamadı?

Transferin son gününde Linnes gerçeği
Transferin son gününde Linnes gerçeği
GİRİŞ 03.09.2019 13:00 GÜNCELLEME 03.09.2019 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transferin son gününde hareketli saatler yaşandı. Norveçli oyuncu Martin Linnes'in Kasımpaşa'ya kiralık transferinde son dakikada kriz yaşandı.

 

 

Falcao, Andone ve Lemina transferlerinden sonra kadrosundaki yabancı sayısı 15'e çıkan Galatasaray'da Martin Linnes sürpriz bir şekilde son anda takımda kalmıştı.

Kasımpaşa 27 yaşındaki Norveçli oyuncu için kiralama bedeli vermeyip ücretinin yarısını Galatasaray'ın karşılamasını isteyince transfer gerçekleşmedi.

 

 

YA LINNES YA NAGATOMO

Galatasaray, 15 yabancıdan dolayı Linnes ya da Nagatomo'nun sözleşmesini askıya alacak. Bir diğer formül ise transferin açık olduğu ülkelere oyuncuları göndermek olacak.

TRANSFER DÖNEMİ AÇIK OLAN ÜLKELER

Peki transfer dönemi hangi ülkelerde açık? Transfer döneminin kapanmasına daha 27 gün olan Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri, futbolcu satışı için en uygun yer olarak dikkat çekiyor.

İşte transfer döneminin açık olduğu ülkeler;
Katar - 27 gün
Birleşik Arap Emirlikleri - 27 gün
Avustralya - 42 gün
Meksika - 2 gün
Arjantin - 21 gün
Çekya - 5 gün

YORUMLAR 3
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR bunun dışında Türkiye KUPASI DA TRABZONSPOR'UN
    Cevapla
  • Erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Nagatamo gitsin
    Cevapla
  • GSli 4 yıl önce Şikayet Et
    hesapsiz yapilan islerle dolu 5milyon euro falcaoya verdik.2 oyuncu gonderdik maaslarini biz ödüyoruz.linnes le sozlesme imzalandi aldığı para ulkesinde bile(dunyanin en gelismis ulkelerinden norvec)olay oldu.simdi onu gondermeye çalışıyoruz buna bi dur denmeli artik surekli borcla dönüyor kulüpler
    Cevapla