Albayrak: 'Türkiye'yi terk etmeyi düşündüm'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao transferinin ardından açıklamalarda bulundu.

Albayrak: 'Türkiye'yi terk etmeyi düşündüm'
Albayrak: 'Türkiye'yi terk etmeyi düşündüm'
GİRİŞ 03.09.2019 00:11 GÜNCELLEME 03.09.2019 14:12
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı yönetici, "Ben sözlerime başlamadan önce şunu söylemek istiyorum. Ben ve ailem çok zor günler yaşadık. Huzurlarınızda Sevgili Mustafa Cengiz Başkanımıza ve Yusuf Günay kardeşime bana her gün, her an verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hakikaten aile düzenim bozuldu. Türkiye'yi terk etmeyi bile düşündüm. Çok acımasızca eleştirildim. Ben bu kulüpte çok uzun yıllar hizmet ettim, ömrüm olduğu müddetçe etmeye de devam edeceğim. Tekrar açık ve net şekilde söylemek istiyorum. Sevgili Mustafa Cengiz Başkanıma bana verdiği yetki ve her an verdiği destek için teşekkür ediyorum. Başkanım benim bu kadar arkamda durmasa bana yetki vermeseydi Falcao burada olmayabilirdi. Başkanıma ve Yusuf Günay'a teşekkür ediyorum." dedi.

Radamel Falcao ile ilgili sözlerine devam eden Albayrak, "Adam gibi adam Falcao. Birinci gün sarıldık, kucaklaştık. Galatasaray'a gelmek için ne kadar çırpındığını gördüm. Muslera'ya ve Mert'e sürekli kendisini arattım. O sağlam durduğu sürece desteğimizin hep onunla beraber olduğunu söyledim. Allah'ın izniyle Galatasaray formasını giyeceğini kendisine ilettim. O da çok sağlam durdu. Tekrar huzurlarınızda Falcao'ya 'I love you' diyorum ve teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YUSUF GÜNAY: "O KADAR MUTLUYUZ Kİ..."

Başkan yardımcısı Yusuf Günay ise "Başkanımız Mustafa Cengiz ve İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak ile birlikte tarihi bir gün yaşıyoruz. İnsanın hayatında bazı önemli anlar olur, bu bizim için böyle bir an. Falcao'nun transferi ilk gündeme geldiğinde Sayın Başkanımız, Abdurrahim Bey'e bu işi bitir dedi. Şu an bu sürecin sonuna geldik. O kadar mutluyuz ki, büyük bir çaba sarf edildi. Sayın Başkanımızın idealindeki bu ekip Galatasaray'a bir dünya yıldızı kazandırdı. Ben Sayın Başkanımıza, Sayın İkinci Başkanımıza bütün Galatasaraylılar adına teşekkür ediyorum. İyi ki Abdurrahim Bey var yoksa bu iş kolay kolay olacak bir iş değildi. Falcao transferi bütün Galatasaraylılara hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR 27
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. Iyi iş çıkardınız teşekkürler. Umarım yeni bir hagi olur.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak işini yapmaya çalışan çok dürüst bir insan herkes gibi bende Falkao'nun geleceğine ihtimal vermemiştim. Aynen yeni bir Ronaldinyo vakası yaşanacak gibi görüyordum. Albayrak en son açıklamasında Falkao %99,9 Galatasaray'da dediğinde hadi oradan demiştim. Meğerse ki Albayrak işi çoktan bitirmiş. Oyuncunun gelişi biraz zaman aldığından herkesçe fiyasko bir transfer çalışması olarak nitelendirilmişti. Falko Galatasaray'a hayırlı olsun gerçekten 10 numara bir transfer.
    Cevapla
  • vatansever.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey kısmettir arkadaş..ülkeyi niye terkediyorsun anlamış değilim.. gurur yapacak daha değerli bir şey bul..ama ülkeni terketme yinede..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen de haklısın kardeşim.
    Cevapla
  • Gs'li taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu transfer döneminde Abdurrahim ALBAYRAK'tan inanılmaz derecede soğudum.
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    terkette hem Turkiye hemde Turk futbolu rahat nefes alsin senin gibi bir kac tane daha var onlari unutma yanina al arkadas olurlar sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle