Galatasaray açıkladı! İşte Andone'nin maaşı...

Galatasaray, Rumen golcü Florin Andone'nin Premier Lig ekibi Brighton'dan 700 bin Euro karşılığı 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

Galatasaray açıkladı! İşte Andone'nin maaşı...
Galatasaray açıkladı! İşte Andone'nin maaşı...
GİRİŞ 02.09.2019 18:40 GÜNCELLEME 02.09.2019 18:59
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Profesyonel Futbolcu Florin Andone ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 700.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

ANDONE: 'ÇOK HEYECANLIYIM...'

"Aslında ilginç bir süreç oldu, Galatasaray’ın beni daha önceden istediğini biliyordum. Üç, dört yıl önce Galatasaray’ın ilgisi vardı. Süreç çok hızlı gelişti, iki gün içerisinde her şey bitti. Burada olduğum için çok gururluyum. Fatih Terim çok büyük bir efsane, onunla çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Buraya gelmeden önce Deportivo’dan arkadaşım Emre Çolak ile konuştum. Bana kulüp, stat ve taraftar hakkında her konuda güzel şeyler söyledi. Kararımda önemli bir faktör oldu. Böyle büyük bir camianın parçası olmak daha önce yaşamadığım bir şeydi. Bunun için çok heyecanlıyım. Bir an önce oynamak için can atıyorum, benden ne istenirse onu yapacağım. Bir an önce başlamak istiyorum. Buraya gelmeden önce İstanbul, ülke ve Galatasaray hakkında çok şey duydum. Burayı hem çok merak ediyorum hem de burada olduğum için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Buranın kariyerim için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum"

YORUMLAR 19
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    herkes cimbomu ve transferlerini konuşuyor. gustavo ya verilen 125 milyona değinen yok. bu arada federasyon tüm takımların harcama limitlerini açıkladı. cimbom 350 milyon fener 200 milyon. hesabınızı buna göre yapınız.
    Cevapla
  • Vergi 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bunlardan neden vergi almıyor hemde peşin alsın... Futbol klüblerinin devlete hiç katkısı yok... Futbolculara verilen paralardan alsınlar haksızlık bu ye iç yat eğlen vergi yok
    Cevapla
  • robokop 4 yıl önce Şikayet Et
    abi yedek kalacak ama 2.5 alacak. gurban oluyum beni de alin da her gun emrinizi yaparim. yilda 100 bin ver yeter. bu ne yahu . yazik bu paralara.
    Cevapla
  • aziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncuya verilen Para biraz fazla gibi. 1.500.000 olmaliydi
    Cevapla
  • TSelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar sapça transfer politikası olamaz.Yıllardır İngiliz ligini izlerim,böyle bir futbolcu tanımıyorum ve yıllık 2,5 milyon euro.Sonra devlet vergi affı çıkarsın,yüzsüzler.
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    sanane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle