Galatasaray Falcao'yu resmen açıkladı!

Galatasaray, Radamel Falcao'nun transferi için Monaco ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi.

Galatasaray Falcao'yu resmen açıkladı!
Galatasaray Falcao'yu resmen açıkladı!
GİRİŞ 31.08.2019 23:02 GÜNCELLEME 01.09.2019 00:50
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

"Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate'nin Kulübümüze transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

23. ŞAMPİYONLUK GÖNDERMESİ

Galatasaray, Falcao açıklamasını saatler 23:00'ı gösterdiğinde yaptı. Bu da sosyal medyada 23. şampiyonluk hedefine bir gönderme olarak yorumlandı.

ÖZEL UÇAKLA GELECEK

Yarın(Pazar) öğle saatlerinde Fransa'dan kalkacak özel uçağa binecek olan Radamel Falcao, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Kolombiyalı golcüyü karşılamak için organize oldu.
 

YORUMLAR 160
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne falcaoymuş be
    Cevapla
  • Nişancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulüplerin yabancı oyuncunun parasını ödenmek için yurt içindeki bankalara gidiyor bankada Merkez yada serbest piyasadan para topluyor sonra kur yukseliyor parasının değeri düşüyor alım gücü düşüyor ondan sonra dövizi tutmak için faiz yükseliyor ve parayı dolaylı olarak vatandaş ödüyor kimin parası ile neyi alıyorsunuz
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım falcao fenere gelen yıldız oyuncular gibi olmaz anelka guiza nani Robin v. Persie akla gelenler bunlar tabi fenerli kardeşlerimizde üzülüyorlar bunca yıldız aldık oynatanadik haklılar falcao un değerini düşürmeye çalışmakta çünkü vedat aldıkları forvet kariyer açısından kiyaslanamaz
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu takimlari ayri bir lig kursunlar..Zaten sampiyon olacaklari yok.Piyon olmaktan iyidir.Buyuk takimiz diye girtlaga kadar borca girmisler,birde devlet bunlarin kahirini cekiyor.Turk futbolunda adalet hak hukuk yok.
    Cevapla
  • eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir ki...
    Cevapla
  • yibtar 4 yıl önce Şikayet Et
    tam bir fiyasko 32 yaşındaki bir futbolcuya senelik 30 trilyon eski para ile para vereceksin ondan sonrada kutlama yapaçaksın kusura bakma 23 değil 30 şampiyonluğuda kutlasan fark etmez stadı devlet yapsın vergileri ödeme devlet af etsin borçları ödeyemiyoruz diye devletten kredi iste düşük faizle sen bırak falcatayı getirmeyi kardeşim ilk önce devlete yük olmayı bırakın kulüpler olarak kayseri maçında gs kadrosunda 1 türk futolcu vardı maç başladığında
    Cevapla
  • haci 4 yıl önce Şikayet Et
    sampiyonlar liginde o adam bir goluyle maci kazandirirsa , transfer masrafini cikartir.
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    futbol isi boyle Türk fotbolcular da disaridan buyuk para kazaniyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle