Terim'den ayrılık itirafı! 'Ömer Bayram...'

Galatasaray'ın Kayserispor'u 3-2 yendiği maçın ardından Fatih Terim sürpriz bir şekilde orta sahada görev verdiği Ömer Bayram için takımdan ayrılmak istediği yönünde itirafta bulundu.

Terim'den ayrılık itirafı! 'Ömer Bayram...'
Terim'den ayrılık itirafı! 'Ömer Bayram...'
GİRİŞ 31.08.2019 00:44 GÜNCELLEME 31.08.2019 00:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, orta sahada görev verdiği Ömer Bayram hakkında konuşurken ''Ömer Bayram'ı Bordeaux maçında ortaya koymuştum. Bu maç Ömer'den çok memnun kaldım. Saha içerisinde oyuncu değiştirmeden oyunu değiştirmeyi seven bir hocayım. Böyle oyuncularım olduğunda da bunu yaparım. Gitmek istedi Ömer. Peki dedim, oynamasını istedim. O yüzden şu anda çok mutluyum, bir orta saha daha kazanmış gibi duruyoruz. Galatasaray kazanmayınca yabancı konusu var mıydı? Kazandık şimdi yabancı konusu çıkar piyasaya.'' sözlerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler saolsun
    Cevapla
  • Doğuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih'in Türk futbolcusu düşmanlığı var. Yarası millî takımdan geliyor. Millî takıma futbolcu vermek istemiyor. Bu sebeple yerli transferi ve yerli oyuncu oynatma derdi yok. Bu düşmanlık olmasaydı. Deniz Galatasaray'daydı. Ayrıca orta sahada şu an en iyi oynayan Ömer. Ömer'e şans vermeli. Seri israrindan vazgeçmeli.
    Cevapla
  • Özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazandınmı fatih hoca kazandırıldınmı acaba yazıklar olsun düzen hiç değişmiyor yanlız reali psg yi veya külüp buruju üç kişi eksik bırakmazlar haberin olsun
    Cevapla
  • asad 4 yıl önce Şikayet Et
    bayrem gs oyuncusu değil
    Cevapla
  • Bakalım 4 yıl önce Şikayet Et
    Sol bek olmaz zaten bundan ve Önce o fazla kiloları ver Ömer ve bile bile pas hatası yapma olmayacağını bile bile pası atıyorsun orta sahada daha savaşçı ol bazı özelliklerini geliştirirsen kötü oyuncu değilsin aslında kumaşın iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle