Fatih Terim'den Falcao açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor karşılaşmasının ardından Radamel Falcao transferiyle ilgili soruya yanıt verdi.

Fatih Terim'den Falcao açıklaması!
Fatih Terim'den Falcao açıklaması!
GİRİŞ 26.08.2019 00:25 GÜNCELLEME 26.08.2019 20:21
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İşte Fatih Terim'in Falcao açıklaması...

"Konu hep Falcao ama ben başka şeyler söylemek istiyorum. Başkanımın, yönetimin, bu işle ilgili arkadaşların gerekeni yaptığını görüyorum. Ancak bazen olmuyor. Olmama sebebi en başta UEFA. O kadar kolay değil, canımızı acıtıyorlar. Haklılar, bir şey demiyorum. Kulübün ekonomik durum ne, dengeler ne olacak? Galatasaray'ın geleceğini düşünmek zorunda mıyız, evet!

 

 

"GELECEĞİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ"

"Kulüplerimiz, bankalar önünde sıraya giriyor. Çok dikkatli olmalıyız. Bu iş ekonomik olarak böyle gitmeyecek. Zaten makas açılmış durumda. Galatasaray'ın geleceği çok önemli."

 

 

"BAŞIMIZDA UEFA KILICI VAR"

"Ben böyle deyince, 'Acaba hoca, Falcao'yu istemiyor mu?' diyecekler. Bu sefer de 'Hoca istiyor, alalım.' Falcao'yu herkes ister, uğraşıyorlar. Ancak Galatasaray'ın ekonomisini de düşünelim. Futbol ekonomisi iyiye gitmiyor. Kaldı bir hafta, inşallah hayırlısı olur. Falcao denildi mi, bir stoper, bir orta saha daha var mı diyorum. Falcao olursa, ilk biz söyleriz. Her gün bir yere gidiyor, bir yere geliyor. Biz de şaşırdık. Hayırlısı neyse o olsun. Puan kayıpları telafi edilir ama Avrupa ile ara açıldı. Başımızdaki UEFA kılıcı, aynı kulvarda, eşit şartlarda oynatmıyor."

"MARCAO VE SERI'YE YAKIŞMADI"

Maçla ilgili de konuşan Fatih Terim "11 kişi ile oldukça değil, tamamen baskılıydık. Özellikle ikinci yarıda gole kadar, hatta Seri'nin atılmasına kadar muhteşem bir oyun oldu. Bu kadar iyi oynamışken, efor harcamışken, son 15 dakikada 10 kişi kalmak handikap oldu. Lige böyle başlamamalıydık ama futbol da böyle bir şey. Ne Marcao'nun ne de Seri'nin profesyonelliklerine yakışmadı. Onlar haksız, hakemler haklı. Hakem VAR'a bakmadan da atabilirdi. Geçen hafta da iyi bir hakem vardı. Biz, kendimize bakacağız. Auta giden top, iki kişi birbirine giriyor ve gol yiyoruz. Oluyor böyle şeyler. Oyunumuzu daha da geliştirmeliyiz. Şampiyona yakışan bir başlangıç olmadı. Bundan sonra inşallah keyif vermeye başlarız." diye konuştu.

YORUMLAR 30
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Karışmak gibi olmasın ama Sabri Falcao' dan iyi değil mi. Hocam Sabri'yi çağırın. GS'ın evladı.
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    canın sağolsun hocam, bu senede başkaları şampiyon olsun gecen sene kümeden hakemlerle kurtaran fb yine hakemlerle maç kazanıyor...
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece rize mi. İlk aklıma gelenler rize Trabzon malatya ve beşiktaş maçları. Bülent yıldırım görevini yaptı emekli oldu. Unutan sizin gibi olsun.
    Cevapla
  • hadi 4 yıl önce Şikayet Et
    bütün sezon gs nin anasını ağlattılar bi rize maçı mı şampiyon yaptı bizi, çok komiksin celal efendi. ersun yanalla şampiyon olabileceğinize inanıyor musunuz gerçekten
    Cevapla
  • celal 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz şakamısınızz ? rize maçında gördük kim neyi kurtardı... rize maçı ile şampiyon yaptilar sizi komedisiniz hee
    Cevapla
  • A.B. 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da Konyaspur'u konuşalım, akıllı oynadılar, GS'yı oyaladılar, ondan sonra tokadı patlattılar.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Keske hakemler gol atabilseydi ozaman golcü almayada gerek kalmazdi. hakemler tarafinizi tutuyor ama yinede puan kaybediyorsunuz
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabırlı olun daaa. Mayıslara bizim. ♡♥
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle