Galatasaray'da beklenen ikili sahne alıyor

Galatasaray orta sahasında bonservis değerlerinin toplamı 50 milyon euroya yakın olan Seri ve Nzonzi, birlikte ilk kez sahne alıyor.

Galatasaray'da beklenen ikili sahne alıyor
Galatasaray'da beklenen ikili sahne alıyor
GİRİŞ 25.08.2019 12:24 GÜNCELLEME 25.08.2019 22:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Roma'dan transfer edilen Steven Nzonzi, siftah yapıyor. İyi bir yaz kampı geçiren ve idmanlarda hazır görünen Fransız futbolcu, Konyaspor'a karşı ilk 11'de görev yapacak. Nzonzi'nin takıma girmesiyle Seri de ön liberodan gerçek yeri 8 numaraya geçecek.

Sakatlığını atlatan ve takımla çalışan Feghouli de Konya'ya karşı oynayacak. Denizli deplasmanında kırmızı kart gören Marcao'nun yokluğunda stoperde Donk görev yapacak.

Belindeki ağrılar yüzünden dinlendirilen Belhanda'nın bu hafta riske edilmesi beklenmiyor. Belhanda'nın yerine Jimmy Durmaz formaya en yakın isim.

 

 

YORUMLAR 2
  • asdas 4 yıl önce Şikayet Et
    çöp ikiside
    Cevapla
  • Halil LALR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekleneni asıl beklenen forvet nerede yılan hikayesi son 2.3 sezondur taraftara sıkıntılı anlar ve bekleyiş yönetimin hobisi taraftarın Kabusu oluyor şaşma sapan transfer planı ve bunlar yapacagız diye eldeki prlantaları gümüş fiyatına avfupayaverip tenekeler elmas fiyatına al aları marifet onuda becerebilirlerse
    Cevapla