Ozornwafor açıklandı! Satın alma opsiyonu...

Galatasaray Kulübü, Nijeryalı genç oyuncusu Valentine Ozornwafor'u sezon sonuna kadar İspanya 2. Futbol Ligi (LaLiga2) takımlarından Almeria'ya kiraladı.

Ozornwafor açıklandı! Satın alma opsiyonu...
Ozornwafor açıklandı! Satın alma opsiyonu...
GİRİŞ 23.08.2019 00:42 GÜNCELLEME 23.08.2019 01:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan açıklamaya göre, Almeria 20 yaşındaki stoper için sarı-kırmızılı kulübe 200 bin avro kiralama bedeli ödeyecek. 

Almeria, 31 Mayıs 2020'ye kadar 1 milyon 850 bin avro bonservis bedeli karşılığı oyuncuyu satın alma opsiyonuna da sahip olacak.

Yapılan anlaşmaya göre, İspanyol temsilcisi Ozornwafor'un bonservisini alırsa, bir sonraki satış karından Galatasaray'a yüzde 20 pay verecek.

Galatasaray, Ozornwafor'u haziran ayının sonunda Nijerya'nın Enyimba Kulübünden 300 bin avro bonservis ücretiyle almış ve 4 yıllığına kadrosuna katmıştı.

YORUMLAR 5
  • Ali Rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyorum Galatasaray'ın geleneksel yöneticilik sistemi spor yönetmeye uygun değil 15 senedir söylüyorum dilim de tüy bitti
    Cevapla
  • yigido 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar mi kotu bu cocuk. 1.3 nedir yahu. yine ah vah edecek bir anlasma. bravo.
    Cevapla
  • German 50 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ikinci ligden ikinci lige Transfer, bu kadarmi düştün GS
    Cevapla
  • Maho 4 yıl önce Şikayet Et
    SSimdi bu adam harika bir sezon geçirirse ne olacak.Bu nsıl anlayış arkadaş.Hani amaç tecrübe kazanmasıydı.Sen adamı satmışsın be kardeşim.
    Cevapla
  • Mtl 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam iyi dediniz aldınız. Anladik yer açmak için kiraladınız. Dediniz ki kendini gelistirsin. Ama satin alma opsiyonu ile kiraladınız 1.300 euro!!! Bravo!!! Çok akıllısınız......
    Cevapla