Fatih Terim'den Belhanda'ya uyarı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terin, Denizlispor maçında performansı ile hayal kırıklığı yaratan Belhanda'yı uyardı.

Fatih Terim'den Belhanda'ya uyarı
Fatih Terim'den Belhanda'ya uyarı
GİRİŞ 20.08.2019 11:23 GÜNCELLEME 20.08.2019 11:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Orta sahanın önemli isimlerinden Belhanda'nın Denizlispor maçında kötü performansı, teknik heyeti harekete geçti.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Faslı oyuncusu ile yaptığı görüşmede, "Sen bu takımın sistemi için önemli bir oyuncusun… Daha az hata yapman gerekiyor" diyerek uyarıda bulundu.

Terim'in, Konyaspor maçında da tecrübeli oyuncuya şans vereceği belirtildi. Belhanda, Denizlispor karşılaşmasında girdiği 16 ikili mücadelenin 13'ünü kaybetti ve sadece yüzde 19 başarı sağladı.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Acil 4 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda Denizli maçındaki takımın en iyisiydi Belhanda’dan önce Babel Luyindama Marcao Marino Nagatomo Diagne Muslera en başta Selçuk her biri sayılabilir. J.Durmaz Galatasaray seviyesinde değil gelecek de vaadetmiyor. Selçuk ve jimmy yerine neden gençler oynamıyor Atalay Babacan’ın Selçuk’tan daha kötü oynama ihtimali var mı? Yunus Akgün’ün Jimmy’den daha kötü oynama ihtimali var mı? Hani gençlere şans veriyordu Terim Ozan Kabak’ı oynattı da zorunluluktan oynattı Yunus çok yetenekli Jimmy’e verilen şans neden Galatasaray kendi evlatlarına vermiyor anlamıyorum Adem Büyük Jimmy durmaz gereksiz transferler acilen takasta kullanılmalı yada denk bütçe için satılmalılar
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şunu satıp iyi bir adam alamadılar. Fenerin almayı düşündüğü adamdan hayır beklediler. Bu senenin de hayal kırıklığı olacak bence
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor 'un
    Cevapla