Hasan Şaş istifasından geri döndü!

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevine devam ettiğini açıkladı.

Hasan Şaş istifasından geri döndü!
Hasan Şaş istifasından geri döndü!
GİRİŞ 18.08.2019 14:41 GÜNCELLEME 18.08.2019 15:39
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılığını yürüten Hasan Şaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından kamuoyuna seslenen Hasan Şaş, "Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, birşey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'dan açıklama;

Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyetimiz ve Futbol Takımımız, büyük Galatasaray camiası ile birlikte 23. şampiyonluk yolunda yürümeye devam etmektedir. Bu kapsamda Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörümüz Hasan Şaş da Galatasaray ailesinin mensubu olarak görevinin başındadır.

Antrenörümüz Hasan Şaş’a Yukatel Denizlispor maçı sonrasında yapılan art niyetli, planlı ve haksız saldırıların failleri hakkında yasal işlem başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

YORUMLAR 77
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidemez demiştim! :)))))
    Cevapla
  • Murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Seneryo dan başka birşey değil zaten bunlar
    Cevapla
  • URFALI 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan şaş cimboma renk katıyorsun senin duruşun yeter...diger yorumler kesin fener ve besiktasin işidir başarısızlar...
    Cevapla
  • davut sezgin. 4 yıl önce Şikayet Et
    ŞAŞ'ırdınızmı?
    Cevapla
  • Sinan58 /1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerede kalmıştık (23)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle