Terim: Gerekirse son 10 hafta üst üste kazanırız

Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, Denizlispor maçı sonrası "Biz ligde son düzlüğü yine kayıpsız geçer şampiyon oluruz. Planlamayı Şampiyonlar Ligi için yaptık, yüklemeler devam ediyor" ifadelerini kullandı

Terim: Gerekirse son 10 hafta üst üste kazanırız
Terim: Gerekirse son 10 hafta üst üste kazanırız
GİRİŞ 18.08.2019 10:47 GÜNCELLEME 18.08.2019 10:47
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Galatasaray sezona taraftarını şoke eden bir oyun ve skorla başladı. Süper Lig'in açılış maçında son şampiyon unvanıyla çıktığı Denizlispor deplasmanında organize olmakta zorlanan, fiziki açıdan kötü bir görüntü çizerek 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılıların bu hali, soru işaretlerine sebep olsa da teknik direktör Fatih Terim bu durumu dert etmedi. Çünkü Terim, ortaya çıkan sonucun sebeplerini biliyor. Ağır bir kamp dönemi geçiren Galatasaray, lig başlarken bile yüklemelere devam etti, öncelikli planlar da Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıldı.

Çıta yüksek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yakın çevresine takımın son durumuyla ilgili bilgiler verirken, "İlk haftalar çok önemli değil. Bütün planlamayı Şampiyonlar Ligi için yaptık ve takıma yükleme hâlâ devam ediyor. Ligde puan kaybı olabilir gerekirse son 10 hafta üst üste kazanır yine şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Devler Ligi'nde ortaya çıkan tablodan sonra Avrupa'da çıtayı yükseğe koyan ve geçmişi unutturma hedefinde olan tecrübeli teknik adam, Nzonzi'nin gelişiyle orta sahadaki problemin çözüleceğini görüşünde. Fatih Hoca, santrfor ve stoper transferiyle de eksiklerinin kalmayacağını düşünüyor.

YORUMLAR 46
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    1 2 3 4 Aşkım Şampiyon ♡
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın şampiyon olamama lüksü yok... hakemler medya fetö hepsi bir olur döve döve yine şampiyon yaparlar. adam böyle olacağını adı gibi biliyor onun için gayet rahat.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın şampiyon olmama lüksü yok. Haklısın! Yüreklerdeki SEVGİMİZ yeter.
    Cevapla
  • SELAMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Bağıra çağıra kazanırım nasılsa diyor kendileri....
    Cevapla
  • Aziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun halkından Aziz Yıldırım geliyordu...
    Cevapla
  • SporSever 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemleri mı ayarladın? Huylu huyundan vazgeçmez derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle