Ümit Davala: '10 kişi kaldıktan sonra...'

Galatasaray'ın Denizlispor'a 2-0 yenildiği maçın ardından, cezalı Fatih Terim'in yerine takımın başında sahaya çıkan Ümit Davala açıklamalarda bulundu.

Ümit Davala: '10 kişi kaldıktan sonra...'
Ümit Davala: '10 kişi kaldıktan sonra...'
GİRİŞ 16.08.2019 23:37 GÜNCELLEME 16.08.2019 23:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk maçında deplasmanda Yukatel Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ümit Davala, "10 kişi kaldıktan sonra deplasmanda işiniz zorlaşıyor, rakibe direnç verdik." dedi.

 

 

Sarı-kırmızılı ekipte cezası bulunan ve geçirdiği ameliyat nedeniyle Denizli'ye gelmeyen teknik direktör Fatih Terim'in yerine basın toplantısına katılan Davala, oyuna istedikleri gibi başladıklarını, pozisyonlara girdiklerini söyledi.

Maçı koparma şanslarını ellerine geçirdiklerini kaydeden Davala, şöyle konuştu:

 

 

"Penaltıyı saymıyorum. Oyun içinde bunlar var. İyi tempoda devam ettik. 10 kişi kaldıktan sonra deplasmanda işiniz zorlaşıyor, rakibe direnç verdik. Dolayısıyla pozisyon olmadan gol yedik, uzaktan bir şutla. Kırılma noktası bu pozisyondu. 10 kişi kaldıktan sonra toparlanmak zor oluyor, bu nemde, bu sıcakta kolay iş değil. Telafisi olan bir maçtı. Ligin ilk maçını oynadık."

Öte yandan, müsabakayı tribünden takip eden Galatasaray teknik kadrosundan Hasan Şaş ile Necati Ateş, maçın ardından Denizlisporlu taraftarlarla tartıştı.

YORUMLAR 5
  • 114723 4 yıl önce Şikayet Et
    11 kişiykende 9 kişiydik. Perşembe nin gelişi salıdan ve çarşambadan belli..
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Katarlı yayıncı kuruluş neden özetleri satmıyorsun diğer kanallara. Devletimiz federasyonun başına Nihat beyi getirdi ki istediğiniz indirim yapılabilsin. Şimdi siz de özetleri verin diğer kanallara.olmaz böyle.
    Cevapla
  • İstifa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcılar yetersiz olduğunu her fırsatta kanıtlıyor Galatasaray’a birinci hoca olacak kalitede yardımcı hoca lazım Terim artık yaşlandı Shalke’nin geçen sezon ki hocasını yardımcı hoca olarak Galatasaray’a gelmesi lazım farklı bir bakış açısı ile teknik kadro güçlendirilmeli kanatlar çok ağır Galatasaray’ın mutlaka hızlı kanat oyuncusu lazım iyi bekler iyi stoper lazım
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Saydığın boşlukları yabancılar ile doldurmayı unutmayın sakın, yoksa ayıp olur.
    Cevapla
  • 6530 4 yıl önce Şikayet Et
    Teprik ediyorum devamı ve başarılar diliyorum Galatasaray da centilmenlik bilmeli artık şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum Türkiye ye güzel şeyler getirmesini bekliyorum
    Cevapla