Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Roma'nın Fransız orta saha futbolcusu Steven Nzonzi İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'a geldi
Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'a geldi
GİRİŞ 15.08.2019 23:43 GÜNCELLEME 16.08.2019 00:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Perşembe akşamı 23:40 sularında uçağı İstanbul Havalimanı'na iniş yapan Steven Nzonzi, 00:10'da VIP çıkışından özel bir araca bindirilerek kalacağı otele götürüldü. Cuma gün içerisinde sağlık kontrolünden geçecek olan 30 yaşındaki Fransız orta sahanın transferinin akşam saatlerinde resmen açıklanması bekleniyor.

 

GALATASARAY'A MALİYETİ

Galatasaray tecrübeli oyuncu için Roma'ya kiralama bedeli vermeyecek. Nzonzi Sarı-kırmızılı kulüple 1+1 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Oyuncunun satın alma opsiyonu da 16 milyon Euro olacak. 30 yaşındaki Fransız futbolcu, Galatasaray'dan bu sezon için 3.25 milyon Euro garanti ücret alacak.

YORUMLAR 5
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın tüm yatırımı Şampiyonlar Ligi için Galatasaray bu yıl Şampiyonlar Liginde final oynamayı hedefliyor. Hakemlerin sayesinde şampiyon olduğu için Galatasaray'ın 2018/2019 sezonu şampiyonluğunu tebrik etmemiştim ama yine de kendilerine Şampiyonlar Liginde sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah Galatasaray bu sezon hedefine ulaşır. Dışarıya çıkınca hangi takımlı olursanız olun ülkenizin takımını desteklemek boynunuzun borcu olmalıdır. Yurt içi maçlarda baltaları çıkarırsanız çıkarın, o ayrı mesele.
    Cevapla
  • Barış 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir seneline 3,25 Milyon para. İnşallah faydası olur.
    Cevapla
  • TsLi 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki fransızlar sizi :)
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar adam geleceğine Diagne gitsin yeter..
    Cevapla
  • 8 de biter 18de 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsun Genclerede sans verelim lütfen!
    Cevapla