Jardim'den şaşırtan Falcao sözleri!

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Galatasaray'ın beklemeye geçtiği Radamel Falcao için flaş sözler kullandı.

Jardim'den şaşırtan Falcao sözleri!
Jardim'den şaşırtan Falcao sözleri!
GİRİŞ 15.08.2019 14:41 GÜNCELLEME 15.08.2019 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Monaco'nun Radamel Falcao ile sözleşme yenileme çalışmalarına başladığı haberlerinin ortaya çıkmasının hemen ardından Fransız ekibinin teknik direktörü Leonardo Jardim'den flaş açıklamalar geldi.

Jardim, takımın yeni forveti Wissem Ben Yedder'den memnun olduğunu belirtirken ''Ben Yedder son yıllarda oldukça fazla gol atan bir oyuncu. Bu yüzden transferini gerçekleştirdik. İkili forvet olarak oynayabilir. Hücum hattında Falcao ile birlikte gayet uyumlu olabilirler.'' sözlerini kullandı.

Portekizli teknik adam, geçtiğimiz günlerde de Falcao'nun takımda kalması halinde haftasonu oynayabileceğini açıklamıştı.

''FALCAO ÇOK ARZULU ÇALIŞTI, ONA GÜVENİYORUM''

Galatasaray taraftarlarının gelmesi için gün değil, artık saatler saydığı Kolombiyalı forvet hakkında konuşmaya devam eden Jardim, ''Falcao bu hafta idmanlarda iyi bir tavır sergiledi ve çok arzulu çalıştı. Üç haftadır bizimle birlikte ve zaten iyi durumda, tabii ki ona güveniyorum." diyerek sözlerini bitirdi.

L'EQUIPE SÖZLEŞME UZATMAK İSTEDİKLERİNİ DUYURMUŞTU

L'Equipe'ten Regis Testelin'in haberine göre; Monaco, Galatasaray'ın gündemindeki Radamel Falcao ile sözleşme uzatma görüşmelerine başlamıştı. Galatasaray'dan teklif alan Kolombiyalı golcünün, 2022'ye kadar kontrat istediği belirtildi.

FORVET ALDILAR AMA...

Monaco'nun yeni forvet aldıktan sonra Falcao'yu Galatasaray'a gitmesi için izin vereceği belirtiliyordu. Fransız ekibinin yeni forvet aldıktan sonra böyle bir açıklama yapması ise akılları karıştırdı.

YORUMLAR 3
  • ahmet43 4 yıl önce Şikayet Et
    daha durun mustafa cengiz'de fotograf çektirecekti falcao ile. saka bir yana galatasarayin transfer stratejisi bazen cok garip oluyor.
    Cevapla
  • vasifsiz eleman 4 yıl önce Şikayet Et
    bonservis parasi istiyorlar ondan yapiyor boyle aciklama
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    dalgao
    Cevapla