Terim'den Albayrak'a: Acilen almalıyız!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'tan ön libero transferi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Terim'den Albayrak'a: Acilen almalıyız!
Terim'den Albayrak'a: Acilen almalıyız!
GİRİŞ 13.08.2019 11:35 GÜNCELLEME 13.08.2019 11:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

4-1'lik Fiorentina yenilgisi sonrası İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ile görüşen Fatih Terim, ön libero transferi için gaza basmalarını istedi.

Fiorentina maçında oynan futboldan çok ilk yarıda yenen gollerde ön libero eksikliği bariz şekilde dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam maçtan sonra bir araya geldiği Abdurrahim Albayrak'a, Fred, Nampalys Mendy ve Prade'in transferi konusundaki gelişmeleri sorduğu ve "Acilen ön libero almalıyız" dediği öğrenildi.

FIORENTINA SONRASI SERT UYARI

Fiorentina karşısında alınan 4-1'lik kötü sonuç kadar oynanan kötü futbol da teknik direktör Fatih Terim'in canını sıktı. Ligin başlamasına 1 haftadan az bir süre kala Fiorentina karşısında futbol olarak aciz durumlara düşülmesi üzerine tecrübeli teknik adam oyuncularıyla maçtan sonra bir toplantı yaptı. Terim, "Bu halde lige girersek duman oluruz. Herkes bu bir hafta içinde kendisine çeki düzen versin" diye konuştu. (Akşam)

YORUMLAR 2
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Elindeki ön liberonun kıymetini bilmeyip ucuza satarsan şimdide böyle afallarsın Fatih Terim.Zamanında Meloyuda gönderdiler orta sahayı üç sene düzeltemediler.İşe yarayan adamları hem ucuza hem gereksiz yere göndermede birçok örnek var G.S da.En son örneği Fernando
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok..hakemler boşluğu kapatır...
    Cevapla