G.Saray Yunan devine şans tanımadı

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda hazırlık maçında karşılaştığı Yunan ekibi Panathinaikos’u 2-1’lik skorla mağlup etti.

G.Saray Yunan devine şans tanımadı
G.Saray Yunan devine şans tanımadı
GİRİŞ 03.08.2019 22:59 GÜNCELLEME 03.08.2019 23:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, 2019-2020 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında Yunanistan ekibi Panathinaikos ile Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.



Sarı-kırmızılılar mücadeleye Okan, Mariano, Marcao, Luyindama, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Jean Michael Seri, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Younes Belhanda ve Ryan Babel 11’i başladı. Yunan ekibi ise Dioudis Sokrates, Johansson, Kolovetsios, Poungouras, Insua, Donis, Zahid, Chatzigiovann, Chatzitheodor, Kolovos ve Macheda 11’i ile sahaya çıktı.
 

 

 

İlk yarı 1-0 bitti

Müsabakaya baskılı başlayan sarı-kırmızılılar, 10. dakikada Adem Büyük‘ün golü ile 1-0 öne geçti. Aslan, zaman zaman hücumda Babel, Adem ve Jimmy ile etkili ataklar yapsa da ilk yarıda başka gol olmadı ve 1-0 sona erdi.

Terim, ikinci yarı 8 değişiklik yaptı

İkinci yarıya Teknik Direktör Fatih Terim, Belhanda-Selçuk İnan ve Adem Büyük-Erencan Yardımcı değişikliği ile başladı. İlk yarıda ileri uçta Babel yer alırken, değişikliklerin arından forvete Erencan geçti. Mücadelenin 61. dakikasında sağ taraftan Mariano’nun ortasında ceza sahası içinde bulunan Donk’un kafa vuruşunda sarı-kırmızılılar skoru 2-0 yaptı. Mücadelenin 90+2. dakikasında Panathinaikoslu futbolcu Konan Christian farkı 1'e indirdi ve mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 63. dakikasında yeni transferlerden Seri çıkarken yerine Emre Mor oyuna dahil oldu. Müsabakada Terim ayrıca Yunus Akgün (Jimmy Durmaz), Ömer Bayram (Nagatomo), Linnes (Mariano), Atalay Babacan(Ryan Donk) ve Kostas Mitroglou (Babel) değişiklikleri yaptı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne sansi arkadas? Rakip ustelik pozisyonlar buldu. Emre mor icin sevindim iyiydi. Gsnin ilk yaridaki futbolunu cok begendim bjkmi duman eder bu oyinla. Bizim takim yol gecen hani ve yetersiz kadromuz var.
    Cevapla
  • Ultra aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dev miiii???
    Cevapla
  • Çamlıca 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransız Yunana şans tanımamiş.
    Cevapla
  • İmparator 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ülkenin takımına fransız diyorsan Allah bilir senin kanında ne var.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    En kötü günümüz böyle olsun. ♡♥
    Cevapla
  • Emre mor 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor şov izledik. Tebrikler Emre mor. GS in artık bir değil iki efsanesi var. Emre mor ve emre akbaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle