Falcao transferi neden açıklanmadı?

G.Saraylı yöneticiler, Falcao transferinin olumlu biteceğinden emin. Transferdeki tek sorun futbolcunun kulübü Monaco...

Falcao transferi neden açıklanmadı?
Falcao transferi neden açıklanmadı?
GİRİŞ 03.08.2019 10:00 GÜNCELLEME 03.08.2019 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı taraftarlar adeta hasretle Radamel Falcao'yu bekliyor. Bir süre önce el sıkışılan yıldız oyuncu üç senelik kontrata ve toplamda 22 milyon avroluk kazanca "evet" demişti. 

Kulübü Monaco da Kolombiyalı futbolcunun yüksek maliyetinden dolayı bonservis bedeli istemeden Galatasaray ile anlaşmıştı. Son prosedürlerin tamamlanması için sarı-kırmızılıların yetki verdiği menajerler Monaco'da işi tamamladı. 

Neden açıklanmıyor?

Aksi yönde yabancı kaynaklardan transferin yattığı konusunda söylentiler çıksa da Galatasaraylı yöneticiler herhangi bir sıkıntı olmadığının, panik yapılmaması gerektiğinin mesajını veriyor. Kısacası artık bu iş buradan dönmez diyorlar. "Neden hala açıklama yapılmıyor" sorusunun cevabı da Monaco Kulübü'nde...

Hoca da bekliyor

Fransız Kulübü de kadrosuna yeni santrfor katacak. Ve Monaco da yeni golcüsünü bildirdikten sonra Falcao'nun satışının resmileşmesini istiyor.

Şu an aslında olmayan problem sadece bu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de bir yandan bu transfer haberini bekliyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi öncesi santrforsuz bırakılan tecrübeli teknik adam bu defa aynı hatanın tekrarlanmasını istemiyor. Ve Falcao'nun Süper Lig başlayana kadar takıma gelmesini bekliyor. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 2
  • Yazıkki be yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    O ha yılda 7,5 milyon euro. 33 yaş ve ölü yatırım. Bi de vergi ödemeden kulüpler batıyor.
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Diagne gibi yoran bir futbolcu görmedim. FİFA VE UEFA böyle sorunların önüne geçmek için yeni bir çalışma çıkarması lazım. Egolu futbolcular yüzünden kulüplerin yolu tıkalıyor.
    Cevapla