Emre Mor imza için İstanbul'da! İlk açıklama!

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Mor, sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi

GİRİŞ 31.07.2019 19:36 GÜNCELLEME 31.07.2019 21:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Genç futbolcuyu, İstanbul Havalimanı'nda Galatasaray Kulübü yetkilileri karşıladı.

 

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Emre Mor, Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "Uzun süredir bekliyordum, sonunda geldiğim için mutluyum. Fatih Terim ile güçlü bir ilişkimiz var. Onunla tekrar çalışacağım için mutluyum. Büyük bir teknik direktör. Antrenmanlara çıkacağım, ardından tek tek maçlara odaklanacağız. Sonrasında eminim başarılı olacağız." ifadelerini kullandı.

Danimarka'da 1997'de dünyaya gelen Emre Mor, futbola Bronshoj Boldklub'de başladı. Lyngby'ye transferinin ardından 2014 senesinde Fransız ekibi Saint-Etienne tarafından denenen futbolcu, 2015 yılında Nordsjaeland'a transfer oldu. Bir yıl sonra Alman takımı Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, 2017 senesinde de İspanyol ekibi Celta Vigo'ya gitti.

 

 

Danimarka Milli Takımı'nın çeşitli yaş gruplarında forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu tercihini A Milli Futbol Takımı'ndan yana kullandı ve ay-yıldızlı formayı 15 kez terletirken 1 gol kaydetti.

YORUMLAR 16
  • Kanuni..54 4 yıl önce Şikayet Et
    Yetti bu Emre Mor ; alında görün faciayı
    Cevapla
  • Türkcesi 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkcesi sifir ya Yazik abi
    Cevapla
  • rize - trabzon 4 yıl önce Şikayet Et
    milyon dolarları alan futbolcu için asgari ücretli bir çalışanın arkadaşıyla kavga etmesine neden olan bu sporu sevmiyorum...
    Cevapla
  • ferhat s 4 yıl önce Şikayet Et
    futbolun takim oyunu oldugunu anlasa ve ayanin yaninda birazcikda gözleriyle oynasa ,zamaninda pasi atsa cok basarili olur aksi taktirde hic bir faydasi olmaz GS takimina
    Cevapla
  • Terim 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam eder oni bakında görün. Oda farkında zaten gs de de adam olamazsa kendini 3.ligde bulur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle