Bursaspor'dan G.Saray'a bir transfer daha

Galatasaray'ın listesinde yer alan Bursasporlu stoper Ertuğrul Ersoy'un transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor’un 22 yaşındaki oyuncusu Ertuğrul Ersoy kulübüyle bonservis sorununu çözerse G.Saray’a imza atacak.

Bursaspor'dan G.Saray'a bir transfer daha
Bursaspor'dan G.Saray'a bir transfer daha
GİRİŞ 25.07.2019 10:48 GÜNCELLEME 25.07.2019 10:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın listesinde yer alan Bursasporlu stoper Ertuğrul Ersoy'un transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeşil-Beyazlı kulüple sözleşmesi olduğu halde kulübünden alacaklarına karşılık bonservisini isteyen 22 yaşındaki futbolcunun Başkan Mesut Mestan'ı ikna etmeye çok yaklaştığı gelen bilgiler arasında.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de çok beğendiği isimlerden biri olan Ertuğrul Ersoy'un bugün Bursaspor'la bir kez daha görüşme yaparak bonservisini almaya çalışacağı belirtildi.

Genç futbolcunun bonservis sorununu çözer çözmez Galatasaray ile sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Bu transferin bitme ihtimali giderek yükseliyor.

Bursaspor'un 22 yaşındaki oyuncusu Ertuğrul Ersoy adım adım imzaya yaklaşıyor.

 

 

YORUMLAR 8
  • xXx 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadigim gecen sezon yabancilarla sampiyon olan gs. Bu yil cok oyuncu transfer etti ve dahada edecek. Oyuncularin parasi transfer paralari ve oyuncular forma sansi ne olacak?
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    vatan evladı kendinizi anlatmışsın
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan arkadaşım kime karşı niye ayartsın, adamın takımı ligden düşmüş şu an o takımın oyuncuları batan gemininin malları gibi, bu sene satamazsa seneye topçularının ederi yarı yarıya düşer. Mantık yürüt biraz insafsız olma.
    Cevapla
  • Vatan evladı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu gs kadar futbolcuları ayartip, takımları karıştıran başka bir kulüp yok....
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    vatan evladı kardeşim haklısın, oyuncuları ayartıp takımı karıştırıyorlar, sezon sonu da çöpe atıyorlar. Bakınız; muğdat, ömer bayram, kaleci fatih (ayarttılat işleri bitince almadılar) vb.
    Cevapla
  • Hazerfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle değil kardeş..Her futbolcu avrupa fatihi gs de oynamayı ister.Ertuğrulda bunlardan sadece birtanesi,şaşırmamak gerekir...Tıpkı diğerleri gibi: )
    Cevapla
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Paran varsa Range Rover, Paran yoksa Game Over
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle