"F.Bahçe'de yaşayamadım, G.Saray'da istiyorum"

Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı, dört sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de yaşayamadığı şampiyonluğu Galatasaray'da tatmak istediğini belirtti.

"F.Bahçe'de yaşayamadım, G.Saray'da istiyorum"
"F.Bahçe'de yaşayamadım, G.Saray'da istiyorum"
GİRİŞ 24.07.2019 10:14 GÜNCELLEME 24.07.2019 10:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın teklifine rağmen Galatasaray'ı tercih ettiğini belirten tecrübeli sağ bek Şener Özbayraklı "Galatasaray beni istedi ve Fatih Hoca'nın ilgisi benim buraya gelmemi sağladı. Doğru bir karar verdiğime inanıyorum" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı önemli açıklamalar yaptı.

Şampiyonluk istiyorum

Sarı-kırmızılıları tercih eden Şener bu konuya "Fatih Hoca'nın ilgisi buraya gelmemi sağladı. Galatasaray beni tercih etti, ben de burada oynamak istedim ve doğru bir karar verdiğime inanıyorum" şeklinde açıklık getirdi. 

F.Bahçe'ye gitmeden önce eski hocası Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş'ı tercih etmemesi konusunda bir pişmanlığı bulunmadığını belirten Özbayraklı, dört sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de yaşayamadığı şampiyonluğu Galatasaray'da tatmak istediğini belirtti.

Amaç saygıyla anılmak

Kariyerinin sonunda Fenerbahçeli veya Galatasaraylı olarak anılmak gibi bir düşüncesi bulunmadığını da ifade eden Şener "Önemli olan saygı duyulan biri olarak tamamlamak. Kimsenin tepkisini çekmeden sadece işimi yaparak futbol hayatımı noktalamak istiyorum" diye konuştu.

Taraftarla buluşması...

"Taraftarın önüne Galatasaraylı olarak ilk defa çıkacaksın. Neler hissediyorsun?" sorusuna "Büyük camiaların nasıl bir yapısı olduğunu biliyorum. Kendimi kabullendirmek için tabii ki heyecan duyuyorum. Bunu umuyorum ki ilk maçta göstereceğim ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" cevabını verdi. 

Bayraklı, Galatasaray'ın iç sahada çok güçlü olduğunu da vurgulayarak "Henüz taktik toplantıları yapmadık ama Fatih Terim'in tarzını milli takımdan biliyorum" dedi.

Neden olmasın!

Şener Özbayraklı'ya "Fatih Hoca'nın hayali Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Sence önümüzdeki dönemde bu hayal gerçeğe dönüşebilir mi?" şeklinde sorulan soruya "Sistem ve takım yapısı oturduğu zaman başarı zaten geliyor. Galatasaray bunu ligde başardı. Şampiyonlar Ligi çok zor bir lig ama sistem oturursa neden olmasın." yanıtı geldi. (Türkiye)

YORUMLAR 9
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben mi şampiyon yapacaktım takımı oynasaydınız yapsaydınız laf mı şimdi bu.
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşatamadığınız, yaşatmadığın için şu an orda değilsin oradasın.
    Cevapla
  • Tam tersi olur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu seferde orada göremeyeceksin
    Cevapla
  • haha 4 yıl önce Şikayet Et
    saygıyı bırak şampiyonluk bile göremessin
    Cevapla
  • xxxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    bir fener taraftarı olarak,mehmet topal ve şenerin gidişine çok sevindim bunları futbolcu diye bize izlettiriyorsunuz...bunlar çapulcu fatih terim kendineyakışan şeneri tepe tepe kullansın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle