Fatih Terim biletini kesti! Ayrılık...

Mbaye Diagne'yi Al Nassr'a satmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Kostas Mitroglou'nun da kamptaki performansından memnun kalmadı. Tecrübeli teknik adam, Yunan golcünün de biletini kesti.

Fatih Terim biletini kesti! Ayrılık...
Fatih Terim biletini kesti! Ayrılık...
GİRİŞ 22.07.2019 10:26 GÜNCELLEME 22.07.2019 11:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da forvet hattı sil baştan değişiyor. Teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne ve kamptaki performansını beğenmediği Kostas Mitroglou ile yolların ayrılmasını istedi.

Senegalli oyuncu için Suudi ekibi Al Nassr ile görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim, pazarlıklarda büyük aşama kaydetti. Diagne 14 milyon euro gibi bir bonservisle satılacak. 

Kiralık olan Mitroglou da Marsilya'ya geri gönderilecek. Terim'in bu iki ismin yerine ise Falcao ile Samatta'yı istediği biliniyor. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 9
  • cimbomlu paşa 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu arkadaş luyindama ve marcao yu bulup araştırıyorsunuz da mitroğlu nun bitik olduğunu 10 yaş üstü çocuklar ve gençlerin tamamı biliyor bu nasıl bir araştırmaki bitik birine 2.6 milyon euro verebiliyorsunuz bu saçma işte bi yolsuzluk olsa gerek yoksa mantık almıyor kimin cebine iniyor bu para .mitroğluna sözleşme yaptığınızda 500 bin euro bedel ve maç başı prim verilmeliydi.
    Cevapla
  • baba61 4 yıl önce Şikayet Et
    OLEY OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON cimbom
    Cevapla
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilyorlar tabiki. Fotokopi kağıdını bile ihale ile alan kulüp bunu bilmez mi? Bu saçma transferlerden bence birileri sağlam para yiyor da ondan bilmezlikten geliniyor. Yoksa bu çöplere kim para verir?
    Cevapla
  • Kamyoncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Mitroğlu tüm sezonu yatarak geçirdi ve 3 milyon euro aldı bu sezon da öyle olmasın gönderin bildiğin Slimani'den farkı yok elemanın
    Cevapla
  • Misafirr 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah ikisi de kalır
    Cevapla
  • Apo 123 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli misin sen
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    lazımsa sizin klube verelim tepe tepe kullanırsınız.ama bu sefer kesin kume düşersiniz.demedi deme
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim neden aldırmıştı bu oyuncuyu?
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    futbola hasret kaldık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle