Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Veda ediyor

Galatasaray'ın simge isimlerinden olan Claudio Taffarel, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Veda ediyor
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Veda ediyor
GİRİŞ 16.07.2019 15:33 GÜNCELLEME 16.07.2019 15:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Goal Brezilya'nın haberine göre, bir süredir hem Brezilya Milli Takımı'nda hem de Galatasaray'da görev yapan 53 yaşındaki kaleci antrenörü Taffarel, ailesine daha yakın olmak ve ülkesine dönmek istediği için Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

Brezilyalı efsane ismin ayrılığı önümüzdeki günlerde açıklayacağı konuşulurken bu kararın ardından yalnızca Brezilya Milli Takımı'nda çalışmak istediği bildirildi.

Futbolculuk döneminde 1998-2001 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen ve unutulmaz Avrupa zaferlerinde takımın yıldız isimlerinden olan Taffarel, futbolu bıraktıktan sonra da sarı-kırmızılı kulüpte uzun süre görev aldı.

2011'de Fatih Terim'in gelişiyle sarı-kırmızılıların teknik ekibine katılan Taffarel, 2016 yılında takımdan ayrılırken 2018'de Fatih Terim'in geri dönmesiyle yeniden Galatasaray'a katıldı.

Taffarel, 1994'te Dünya Kupası'nı kazanan Brezilya Milli Takımı'nın önemli isimleri arasındaydı.

YORUMLAR 6
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 23♡♥
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman EFSANESIN♡♥ Gitme TAFO!
    Cevapla
  • bar ka 4 yıl önce Şikayet Et
    ben de Bülent Yıldırım sandım
    Cevapla
  • gitmeeeee.... 4 yıl önce Şikayet Et
    taffarel gidemez. bizi bırakma tafo
    Cevapla
  • ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    koca bir kulübü terimin emrine verdiniz de yedirdiniz ya yazıklar olsun. bu sene ve bi dahaki seneler terim yine tarihin tozlu kirli sayfalarına gömülecek. yazık gs a yazık, çöp ettiniz kulübü, terim anasını ağlattı, nerdeyse başkanı yöneticileri kovacak kulbe sokmayacak,hakemler olmayaydı sen sampiyonuk göremezdin ya bu sene senin hakemler de yok bakalım napacan kebapçı terim
    Cevapla
  • Bir yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraya 9.5 yılda 8 sezon şampiyonluk yasatan bir teknik adama çöp demen saçmalık iyisiyle kötüsüyle adam işini yapıyor galatasarayın bu hale gelmesindeki en büyük etken yaşlılar ve liseli tayfasının tüzük yasalarındandır şümkü yaşlılar ne derse olur şirketle yönetilmiyor yaşlılar konseyi ile yönetiliyor keza başarılı olmuş birini suçlamak nankörlüktür bak fenere aziz yıldırıma neler yaptılar oysa aziz yıldırım sayısız yatırım yaptı kaç tane tesis kazandırdı yiğidi öldür ama hakkını inkar etme ediyorsan bunda art niyet vardır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle