Galatasaray'da flaş ayrılık! İspanya'ya gitti...

Galatasaray, Fernando Reges'in transferi konusunda İspanyol ekibi Sevilla ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da flaş ayrılık! İspanya'ya gitti...
Galatasaray'da flaş ayrılık! İspanya'ya gitti...
GİRİŞ 10.07.2019 13:46 GÜNCELLEME 10.07.2019 14:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

beIN SPORTS'ta yer alan habere göre Galatasaray, Fernando Reges'in transferi konusunda Sevilla ile anlaşmaya vardı.

 

 

Haberde Fernando'nun da İspanyol ekibiyle anlaştığı, Sevilla'nın Galatasaray'a bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Endülüs ekibinin sarı-kırmızılılara ödeyeceği bonservis bedelinin 4 milyon Euro civarında olacağı da kaydedildi.

Galatasaray'a 2017 yazında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Fernando, sarı-kırmızılıların kazandığı son iki şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.

 

 

Brezilyalı futbolcu, Süper Lig'de 47 maça çıkarken 4 gol attı, 4 golün de hazırlayıcısı oldu. 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyordu.

YORUMLAR 12
  • 02yaman 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok satar hatta kulübü satarlar şike yle şampiyon olan takımdan çıkar aheste aheste rizenin akhisarin besiktasin hakkını alanyanın hakkını yediler
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayı çekemeyenler çatlasın
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    bak hele...
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kadar basiretsiz bir takım görmedim.Melo gittiğinde orta sahası nasıl çöktü ise yine çöker.Yerini doldurmak içinde transferin son günü 10 milyon Euro'ya birini bulurlar
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Tükiyenin en büyük Şampiyon takımı Galatasarayı çekemeyenler çatlasın
    Cevapla
  • İyi transfer 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim boşuna eleştirmeyin bence satılması iyi oldu.Adam zaten burda aidiyet duygusuna sahip değildi kulübü benimsememişti sosyal medya hesabını bile düzenlememişti manchester city duruyor haleda.Zaten sözleşmesi bitiyordu 4 milyon € iyi para maaş yükünden de kurtulduk.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    6.Milyona Euro ya al 4. Milyon Euro ya sat 2. milyon Euro zarar. ne güzel bir alışveriş. Ondan sonra tüm süper lig takımları mali açıdan iflas. Bu takımları yöneten Türkiye'nini en zengin iş adamları siz hiç bu insanların kendi işlerini batırdıklarını gördünüz mü. Hayırlı işler Bol Güneşler.Aynen bu şekilde devam bir gün gelir bu ligleri kapatırsınız.
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    bazılarının değeri artar bazılarının düşer, ozan kabak sıfırdan 12 milyon Eurolara fırladı, bu da düştü. ne var ki, her takımda düşen de olur çıkan da....piyasa böyle ,
    Cevapla
  • kultigin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam karşılığını verdi. Maaşı da yüksekti, yaşı da ilerledi. Her türlü bizim için avantaj. Keşke böyle alınan her oyuncudan 2m zarar edilse 10 oyuncu da 20m eder. 20m zaten GS için çerez parası, misliyle aldık karşılığını.
    Cevapla
  • Kamyoncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle