Ağır sözler! "Çocukların kumbarasındaki..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, transferde de sık karşı karşıya geldikleri ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye üstü kapalı göndermelerde bulundu.

Ağır sözler! "Çocukların kumbarasındaki..."
Ağır sözler! "Çocukların kumbarasındaki..."
GİRİŞ 09.07.2019 20:13 GÜNCELLEME 09.07.2019 21:40
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'a konuştu. Gündeme dair merak edilen soruları yanıtlayan Başkan Cengiz, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları:

"Doğru yanlış, tavır tepki verdiniz. Taraftardan istirham ediyoruz. Bizim kadromuzda bulunan futbolcular, dünyanın en iyi futbolcularıdır. Biraz önce dediğim gibi, profesyonellerimiz için de geçerli bu. Taraftarımızdan sabır göstermesini, kadromuzda bulunan futbolculara azami saygı göstermelerini diliyoruz.

Twitter'da yazıyor, biz de görüyoruz ara sıra. Oradan bakıp seçeceğiz. Galatasaray, bir dünya devidir. Galatasaray'a gelen her futbolcu, dünya devine yakışır şekilde davranmak ve oynamak durumundadır. Şunu söyleyeyim, bu çok önemli.

Halka açık kulüpler arasında en iyi durumda olanız. Bunu bir övünç kaynağı olarak söylemiyorum. Bu gerçek bir durum. Biz bir futbolcuyu almıyorsak, veremediğimizden değil, vermediğimizdendir."

"VEDAT İÇİN Mİ BU SÖZLER?"

Muhabirden gelen, "Vedat Muriqi için mi bu sözler?" sorusu üzerine Mustafa Cengiz, "Lafım istediği yere gitsin. Bizim için futbolcunun karakteri çok önemli. İnsan bu yaşında her gün bir şeyler öğreniyor. Ben yalnız, gurur ve onur sözlerinin rastgele kullanılmasına özellikle karşıyım." dedi.

Cengiz, "Galatasaray istese hepsini alır. Biz kar ediyoruz. Mali yıl sonunda da görecek insanlar. Biz dikkatli adım atmak durumundayız. Galatasaray her zaman gereğini yapacaktır." ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIN PARASINA TALİP OLANLAR İLE..."

Galatasaray Başkanı, "16 aylık yönetimimizde bu sene şampiyon olan kim? Geçen sene şampiyon olan kim? Türkiye Kupası'nı alan kim? Biz ilk defa reel kara geçtik." dedi.

Mustafa Cengiz, "Çocukların kumbarasındaki paraya talip olanlar ile çocukların kumbarasına para koyanlar eş değer görülüyor. Ben bu sözlerle hocamı bir kez daha selamlamak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 155
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    bir gs li olarak hemde fanatik olarak sözlerini esef ile karsiliyorum cevap vereceksen sportmence ver ayiptir fener bizim ezeli rakibimiz bir birimize cevabi sahada verelim mikrofonda degil ali bey fener i cok zor duruma soktu bu dogru ama sevinip alay etmek hemde bir klüp baskanina yakismadi ben ayip karsiladim ondan sonra stadta fenerliler bana sövdü dersin adam gibi adama kimse sövmez saygi duyar efsane yapar ayip ettin yönetici ayip yakismadi sportmelige
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne anlatıyosun sen ya fnerli başkanların yöneticilerin hatta t.direktörlerin verdikleri demeçleri hiç dinlemedin mi inan bunun söylediği deve de kulak bile değil
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Serhat Ulueren Star tv'de size sadaka toplarken iyiydi değil mi?
    Cevapla
  • vatan44363449 4 yıl önce Şikayet Et
    1 TL lik bileklikleri feda diye kaç paraya sattınız millete unuttuk mu sandınız hakemlerle şampiyon oldunuz başakşehir maçında golü yediğinizde adamları dövmeye kalktınız yedek kulübesinde arbede çıkarttınız sizin gibi çirkef başka bir takım yok boşuna rivriv yapma. Aynaya bakmaya cesareti olmayan insanlarsınız.
    Cevapla
  • Denklem 4 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret 2020 tl. Milyonluk adamların lakırtısını dinliyoruz.
    Cevapla
  • alara 4 yıl önce Şikayet Et
    al birini vur ötekine, ffutbolcu yetiştiremiyor koca koca kulüpler, 80 milyon nuffusun içinden . sonra gidip elalemin yetiştirdiğine paralarımızı döküyorlar o paralar bu ülkenin parası , kimse bunlara tek kuruş vermesinki asli işlerini yapıp futbolcu yetiştirsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle