G.Saray'ın yeni Banega planı! Sürpriz isim

Ever Banega için geri sayımda olan Galatasaray'da Terim, Fernando'nun yerine orta sahaya kaliteli bir isim talep etti. Sevilla'nın 30 yaşındaki orta sahası Mesa gündeme geldi.

G.Saray'ın yeni Banega planı! Sürpriz isim
G.Saray'ın yeni Banega planı! Sürpriz isim
GİRİŞ 08.07.2019 10:06 GÜNCELLEME 08.07.2019 10:08

Galatasaray'da öncelikli gündem Ever Banega... Sevilla'da ter döken Arjantinli oyuncu konusunda sıkı pazarlıklar olmuş ve önemli mesafe alınmıştı.

 

 

Transferdeki kilit isim ise Fernando Reyes'ti. Sevilla'da özellikle de sportif direktör Monchi, Brezilyalı orta sahada ısrarcıydı.

Fernando da kulüplerin anlaşması halinde İspanya'ya sıcak bakıyordu. Ancak son yaşananlar takas planında değişimi beraberinde getirdi. Sebebi ise teknik direktör Fatih Terim'in orta sahayı güçlü tutma isteği ve Fernando'yu kolay kolay bırakmama düşüncesi...

 

 

PAKETE EKLENDİ

Tecrübeli teknik adam Fernando'nun takasta kullanılması halinde o bölgeye benzer ayarda bir oyuncu alınmasını yönetime bildirdi.

Bunun üzerine İspanyol ekibiyle yapılan görüşmelerdeki paket öneri revize edildi. Banega ile her konuda anlaşan ve kulübünü ikna etmeye çalışan sarı-kırmızılı yönetim, Diagne'nin satışı halinde gelecek paranın bir kısmını Banega için ödemeyi planladı.

Ancak Sevilla, Fernando'da çok ısrar edince bonservisi İspanyol takımında olan 30 yaşındaki orta sahası Roque Mesa'nın da pakete dahil edilmesi gündeme geldi. Görüşmeler devam ediyor.

KAYNAK: TÜRKİYE