Onyekuru'dan Galatasaray'a kötü haber!

Rus ekiplerinden CSKA Moskova, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru ile anlaşmaya hazırlanıyor.

Onyekuru'dan Galatasaray'a kötü haber!
Onyekuru'dan Galatasaray'a kötü haber!
GİRİŞ 05.07.2019 14:31 GÜNCELLEME 05.07.2019 14:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun başında Everton'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmasının ardından, Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunda önemli rol oynayan Henry Onyekuru'nun talipleri artıyor.

 

 

İngiliz Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre Rusya Premier Ligi'ni dördüncü sırada bitirerek beklentilerin altında bir sezonu geride bırakan CSKA Moskova, 22 yaşındaki genç futbolcu ile temas halinde.

Geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 31 lig maçında 14 gol kaydeden Nijeryalı oyuncunun henüz İngiltere'de çalışma izni bulunmaması sebebiyle bir sene daha kiraya verilmesi bekleniyor.

 

 

Kariyerinde Eupen, Anderlecht gibi takımların formasını giyen Onyekuru, geçen sezon Galatasaray ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

YORUMLAR 5
  • Osmanlı Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyılın taklacısı, Türkiye'de GS formasının altına sığınarak aldığı penaltıları başka takımlarda alamaz ve rezil olur. Yazın bir kenara...
    Cevapla
  • Zor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Galatasaray’daki gibi başarılı olması zor başka yerde bizim kadar tahammül etmezler başlarda alışana kadar çok sabrettik
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Giderse hayatinin hatasini yapar kendi bilir..
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Fisek gibi cok suratli. Bizim ligimizdeki israrla agir oyuncu tercih edenler var. Edin visca onyekuru ligin tozun dumanini artirdi agir kovareshma bizi bezdirdi.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık verilecekse bu yine Galatasaray olur, bonservisini alırlar ise bilemem.
    Cevapla