Diagne transferinde bunu kimse beklemiyordu!

Suudi Arabistan hükumetinin astronomik transferlerle ilgili başlattığı soruşturmaya dahil olan Al Nasr kulübü, Mbaye Daigne transferi için Galatasaray'dan süre istedi.

Diagne transferinde bunu kimse beklemiyordu!
Diagne transferinde bunu kimse beklemiyordu!
GİRİŞ 01.07.2019 11:55 GÜNCELLEME 01.07.2019 11:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın bomba transferlerini yapmak için satışını beklediği Mbaye Diagne konusunda beklenmedik pürüz ortaya çıktı.

 

 

Sarı-Kırmızılılar'ın Al Nasr ile 15 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı belirtilmişti. Ancak beklenmedik gelişme sonrası transfer sürecinin uzayacağı ifade edildi.

Suudi Arabistan kulüplerinin son dönemde yaptıkları astronomik transferler sonrası hükumetin soruşturma başlatma kararı aldığı ve Al Nasr'ın da bu soruşturmaya dahil olduğu öğrenildi. Al Nasrlı yöneticiler devam eden soruşturma nedeniyle de transferini düşündükleri oyuncularla ilgili görüşmeleri bir süreliğine askıya aldılar.

 

 

Soruşturmanın 1 hafta kadar süreceği öğrenilirken, Al Nasrlı yöneticiler, Galatasaray'dan süre istediler. Sarı-Kırmızılılar da bu gelişmenin ardından Suudi Arabistan kulübünün bu soruşturmayı hasarsız bir şekilde atlatması için beklemeye başladı. Diagne ile ilgilenen bir diğer kulüp olan Al Shabab da soruşturma geçiriyor.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 9
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    desene çakma drogba gs'nin elinde patladı.
    Cevapla
  • MEHMET KONYA 4 yıl önce Şikayet Et
    onlarda almazsa 1 milyon euro etmez vermezler çakar elimizde verin geçin 8-10-11-12 milyon euro ne kopardınuz verin geçin zararın neresinden dönersek kar kardır bir halta yaramaz bu
    Cevapla
  • Besiktas 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canim bahaneler bahaneler ;)))
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    13 milyonu hangi akla hizmet verdiniz kasımpaşaya 5 para etmez
    Cevapla
  • m. k 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet sırf paralar Türkiyeye gitmesin diye yapıyağ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle