Chicharito bombası patlıyor! 2+1 yıllık

Abdurrahim Albayrak, Meksikalı ipucunu verirken, sarı-kırmızılıların Javier Hernandez'e (Chicharito) yaptığı teklifin detayları da ortaya çıktı.

Chicharito bombası patlıyor! 2+1 yıllık
Chicharito bombası patlıyor! 2+1 yıllık
GİRİŞ 20.06.2019 10:39 GÜNCELLEME 20.06.2019 10:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transferde gaza bastı. 

Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bir sırrı ikinci başkan Abdurrahim Albayrak vermiş, "Meksikalılar beni ofiste bekliyor" demişti.

Albayrak'ın, "Chicharito" lakaplı Meksikalı golcü Javier Hernandez'le görüştüğü öne sürülürken, yıldız futbolcuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

BiP Spor'da yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, önceki gün İstanbul'a davet ettiği Chicharito Hernandez'in menajerleri ile salı gecesi geç saatlere kadar görüştü. 

Haberde ikinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın Meksikalı oyuncunun menajerleri ile yaklaşık 3 saat süren bir görüşmeye imza attığı kaydedildi.

West Ham United'ın da yıllık 4 milyon Euro'luk maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istediği Chicharito'ya, Galatasaray 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık kontrat teklifinde bulundu.

Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki futbolcuya 3 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

Premier Lig'de geçen sene West Ham United formasıyla 8 gol atan Chicharito, daha önce Manchester United, Real Madrid, Bayer Leverkusen gibi kulüplerin de formasını giymişti.

YORUMLAR 8
  • Osmanlı Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    terime yaramaz. Bu karakterli bir oyuncu. terime, ceza alanı içinde diagne, onyekuru gibi taklacı lazım.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var al deniz türünçü 10 milyona oynat.
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yasli niye aliyorsunuz genc alinki ileride transfer edersiniz 3 sene duracak 9 milyon euroyu cebe atacak ohh hayat ne guzel sonrada yil sonu blanco aciklanacak zarar hanesi kabarik cikacak yaziklar olsun ulkenin paralarini çar çur etmeyin yeter
    Cevapla
  • Kar 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim Şenol hocanın elinden geçen ve istediği oyuncuları hep toplamış başarılı olmuştur. Aynı taktik devam ediyor
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya 3. Sü yaptığı kadrodan mı bahsediyorsun yoksa chicharitodan mı?
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    haha. cok guldum.
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok para varmış bizim kulüplerde saça saça bitiremediler...devlet isteyince batıyoruz diye ağlıyorlar transfer ayında milyonlarca avro saçılıyor böyle saçmalık varmı?? Teklife bak 3 yılda ortalama yüz trilyon maliyet..devlet nerde federasyon nerde bu kadar lakaytlik bu kadar başı bozukluk olurmu...bu işe bir el atın bazı sınırlamalar getirilmelidir bu işin sonu nereye varacak.. süper lig takımlarının toplam borcu 15-20 katrilyon olmuş neyi bekliyorsunuz ey yetkililer..koy 25 yaş sınırı, milli takımda oynama şartını başka kriterleri, bir yıllık geliri borcunu karşılamayan kulüpleri transferden men et..ne bileyim biseyler yapın yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle