Galatasaray, Luyindama'nın bonservisini aldı!

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında satın alma opsiyonu ile kiraladığı Christian Luyindama için Belçika'dan 'bitti' mesajı geldi.

Galatasaray, Luyindama'nın bonservisini aldı!
Galatasaray, Luyindama'nın bonservisini aldı!
GİRİŞ 19.06.2019 12:59 GÜNCELLEME 19.06.2019 13:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Belçika basını, Galatasaray'ın geçen sezon 3 milyon euro vererek kiraladığı Luyindama için Standard Liege kulübüne 6 milyon euro 'satın alma opsiyonu' ödediğini ve sarı kırmızılı ekibin 25 yaşındaki stoper ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Böylece Luyindama'nın Galatasaray'a maliyeti toplam 9 milyon euroya ulaşmış oldu.

 

 

5 MİLYON DENİLİYORDU, 6 ÖDENDİ

Fatih Terim'in ısrarla istediği Luyindama'nın transferinin ardından Galatasaray'dan resmi bir açıklama gelmese de kulübe yakın kaynaklar Kongolu futbolcunun satın alma opsiyonunun 5 milyon euro olduğunu belirtiyordu.

FFP NEDENİYLE BEKLETİLİYOR

Öte yandan Belçika basını, Galatasaray'ın FFP kuralları nedeniyle resmi açıklama yapamadığını ve bu yüzden beklediğini kaydetti. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • harbici 4 yıl önce Şikayet Et
    Topcu iyi ama yönetim beceriksiz yine fazladan verilen paralar giden ülke döviz leri.bide ucuza alıp pahalıya satıp kar ettiğiniz günleri görsek tamam bu yönetim olmuş diyicez ama malesef yine fazladab verilen paralar, 15 milyon euroya 2 tane devre arası stoper pahalı arkadaşım pahalı , üretin üretin üretin
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Luyindama gerçekten hem fizik hemde hız olarak harika bir stoper
    Cevapla