Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir ödül töreninde sarı-kırmızılıların transfer gündemine ilişkin sır verdi. Albayrak, "Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" dedi.

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu'nun (TÜMBİFED)'in İstanbul'da düzenlediği Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri'nde Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da Yılın Süpervizör Ödülü'nü aldı. Burada kısa bir teşekkür konuşması yapan Albayrak, sarı-kırmızılıların transfer görüşmelerine dair de bir sır verdi. Ödülünü almaya transfer masasından kalkarak geldiğini söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • maraşlı 19.06.2019 09:33
    o kadar hayatlarına girmişki galatasaray,geri çıkartmak zor oluyor küme düşmediklerine şükretmiyorlar larda sadece galatasaraya çamur atıyorlar
  • vatansever /ordu 19.06.2019 09:32
    eeeeeeeeeeee napalım meksikalılar bekliyorsa namuslu şampiyonluğunuzu kutlamayamı gelmişler
  • Yaman 19.06.2019 09:18
    ENES.İyi ki dilimizde ağlamak kelimesi var. Yoksa bu kadar şaibeli şampiyonluğu nasıl aklamaya çalışırdınız. Ona ağlama buna ağlama, bizim UEFA kupamız var, b,z,m süper kupamız var. Asıl ağlayan sizsiniz. Gerçi geçen yıl ki şampiyonlar ligi başarıları,bu yıl ki milli takımın bel kemiğini oluşturan oyuncular.!!! GS nin hakkını yemeyelim...Bir GS taraftarı da pozitif yorum yapsın . Bu adam ne zaman GS ye gelse tüm Türkiye GS den illahlah ediyor. Unutmadan takımınızda sahte kabadayı dolu bu arada.!!!
  • Cengiz şen 19.06.2019 02:15
    namuslu bir şekilde şampiyon mu oldunuz içinize sindirebiliyormusunuz
  • ENES 19.06.2019 00:44
    aglamadan da vazgeçmiyorsunuz...yahu artık şu aglamayı bıkarın kendinize bakın ...aglamaz size birsey kazandırmaz kümede zor kaldınız
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek